Bucovina Rădăuți și-a consolidat locul pe podium

Bucovina Rădăuți și-a consolidat poziția pe podium în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă, pe teren propriu, în fața Ştiinței Miroslava, cu scorul de 2-1, într-un meci din etapa a XIV-a.

Echipa condusă de Ionuț Plămadă și-a asigurat a șaptea victorie stagională printr-o dublă semnată de Stoian (’43 și ’53), ieșenii reducând din diferență dintr-un penalty transformat de Unghianu (’80).

Bucovina: Butnariu – Şpac, Mateciuc, Sumanariu, Coajă, Forizs, Săhlean, Ungurianu, Stroe, C. Coroamă, Stoian. Antrenor: Ionuț Plămadă.

Şomuz Fălticeni a remizat alb la Piatra Neamț

Şomuz Fălticeni a rămas în calcule pentru un loc de play-off, după ce a remizat sâmbătă, scor 0-0, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț.

Şomuz: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, E. Ciobanu, Cîrstean, Dănilă, Sahru, Ionesi. R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Gomes, Pitic, Padovei și Străjeriu.

Foresta a ajuns la cinci victorii consecutive

Foresta a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga a III-a, după ce s-a impus vineri, pe terenul celor de la CSM Pașcani, cu scorul de 3-2, în primul meci din cadrul etapei a 14-a.

Echipa antrenată de Ionuț Moșteanu a intrat la pauză în avantaj, după ce Martin a deschis scorul în minutul 44, cu prețul unei ușoare accidentări.

“Galben-verzii” au cedat inițiativa odată cu startul reprizei secunde, iar această retragere prematură putea să-i coste, ultima clasată egalând în minutul 84, prin fundașul L. Apostol.

Trupa lui Ionuț Moșteanu s-a trezit însă la timp, reușind să se desprindă la 3-1, în decurs de doar două minute, printr-o dublă semnată de Arnold, scorul final fiind stabilit de Mercaș, dintr-o lovitură de la 11 metri.

Foresta: C. Mihăescu – Dorobanțu, Makongo, Botezatu, Arnold, Chelari, Samson, M. Ilie, Popovici, Martin, Chika. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Trofan, Hostiuc și Netbai.

Rezultatele etapei a XIV-a:

CSM Pașcani – Foresta Suceava: 2-3

Ceahlăul Piatra Neamțț – Şomuz Fălticeni: 0-0

Bucovina Rădăuți – Ştiința Miroslava: 2-1

Sporting Vaslui – Hușana Huși: 1-1

CSM Bacău – Dante Botoșani: 0-2

Ultima etapă din acest an programează sâmbătă meciurile Foresta – Bucovina Radăuți și Ştiința Miroslava – Şomuz Fălticeni.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *