Bucovina Rădăuți și-a anunțat noul staff-tehnic

CSM Bucovina Rădăuți a anunțat staff-ul tehnic care va pregăti echipa în viitorul sezon al Ligii a III-a.

Astfel, Ovidiu Murariu a fost instalat în funcția de antrenor principal, Iulian Ionesi revine la Rădăuți pe postul de team-manager, Cristi Butnariu se va ocupa de pregătire portarilor, iar Matei Bălean va fi kinetoterapeutul echipei.

Ne bucurăm să vă anunțăm că, de la 1 iulie, staff-ul nostru va fi compus din patru profesioniști, și anume: Ovidiu Murariu – antrenor principal, Iulian Ionesi – team manager, Cristi Butnariu – antrenor al portarilor și Matei Balean – kinetoterapeut, având dorința și posibilitatea ca, pe parcurs, să mai cooptăm și alți astfel de colegi. Ne dorim ca pentru viitorul sezon să dăm randament nu doar în timpul campionatului, ci și în play-off, astfel încât Rădăuțiul să ajungă acolo unde îi este locul. (cel puțin la baraj). Până la începerea campionatului avem încă un obiectiv: dezvoltarea infrastructurii, aceasta urmând să se îmbunătățească semnificativ prin crearea de condiții de recuperare (saună + bazine de răcire) și a câtorva spații de cazare. Pentru acestea vrem să mulțumim administrației locale întrucât, ca și până acum, ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie și și-a îndeplinit promisiunile. Totodată, vreau să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în noi, spectatorilor, galeriei, staff-ului, sponsorilor, jucătorilor care rămân, dar și celor care consideră că pleacă la mai bine. Hai Rădăuți! Hai Bucovina!”, a transmis, printr-un comunicat de presă, directorul clubului CSM Bucovina Rădăuți, Cosmin Nichiforiuc.

Ovidiu Murariu are șansa, după mulți ani, să antreneze din nou o echipă de seniori. “Sunt bucuros de interesul conducerii CSM Bucovina Rădăuți privind preluarea băncii tehnice pentru sezonul 2023-2024. Performanțele obținute în sezoanele anterioare ne obligă să menținem ștacheta cât mai sus și de aceea, atât eu, cât și colegii din staff: Iulian Ionesi, Cristi Butnariu și Matei Balean vom face tot posibilul să satisfacem publicul rădăuțean, fotbalul practicat de echipă să aducă cât mai mulți spectatori în tribună, iar finalul campionatului sa găsească echipa acolo unde îi este locul: în frunte. Doresc să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Rădăuți, domnului director Cosmin Nichiforiuc pentru încrederea acordată urmând ca în această perioadă să parcurgem planul stabilit”, a precizat noul antrenor principal al Bucovinei Rădăuți.

 Iulian Ionesi revine la Bucovina Rădăuți după doi ani, treisferturi din această perioadă fiind antrenor la Şomuz Fălticeni. “Mă bucur că m-am întors acasă. Asigur suporterii acestei echipe că, alături de colegii mei, vom munci astfel încât să fim acolo unde era echipa la plecarea mea de acum doi ani, adică pe locul 1. Mă bucur că am găsit stabilitate la club, un director tânăr și dornic de performanță, o primărie ce oferă condiții foarte bune și banii la timp. Doamne ajută să fim acolo unde ne dorim cu toții!”, a transmis noul-team manager al Bucovinei.

Matei Balean se întoarce la echipa din orașul natal pe postul de kinetoterapeut: ”Mă bucură reîntoarcerea acasă. Cunoscând o parte din oamenii implicați, de la management, până la partea tehnică, sunt convins că toată lumea este dedicată atingerii obiectivelor și creării unui mediu profesionist. Doresc să îmi aduc contribuția la performanța echipei prin experiența acumulată până acum. Salut fanii din Rădăuți și sper să le oferim în acest sezon motive de bucurie prin victoriile noastre! Hai, Bucovina!”.

Viitorul sezon al Ligii a III-a va debuta pe data de 26 august.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *