Bucovina Rădăuți se bazează pe omogenitate în retur

Bucovina Radauti si-a definitivat lotul pentru returul Ligii a III-a, echipa antrenata de Daniel Balan urmand sa abordeze sezonul de primavara cu 22 de jucatori, noutatile fiind patru la numar: fundasul Alin Florescu, revenit de la Aerostar Bacau, mijlocasul Bogdan Melinte, adus de la FC Botosani II, si juniorii Alexandru Ciobanu si Eduard Baicu, ambii veniti de la LPS Suceava.

La capitolul plecari, gruparea radauteana s-a despartit in pauza de iarna de trei jucatori: Radu Ungurianu, plecat la Foresta, Daniel Paius si Cosmin Tapu, ultimii doi semnand cu Somuz Falticeni.

Lotul: Daniel Zvoronciuc, Cristian Butnariu, Ionut Puianu (accidentat) – Andrei Alecsandru, Vasile Vitu, Florin Antonesei, Vasilica Mihaes, Mugurel Alin Florescu, Alexandru Ciobanu, Abel Coaja, Iosif Netbai, Robert Ciobanu, Eduard Baicu, Bogdan Melinte, Vasile Danila, Ionut Plamada, Andrei Sahlean, Daniel Bejenar, Ionel Stoian, Liviu Busuioc, Cosmin Coroama si Iulian Ionesi (accidentat).

Trupa antrenata de Daniel Balan a disputat sase meciuri amicale in intersezon, inregistrand patru victorii si doua infrangeri: 4-1 cu Zimbru Siret, 6-0 cu LPS Suceava, 9-0 cu Juniorul Suceava, 5-0 cu FC Botosani II, respectiv 1-5 cu Foresta Suceava si 0-4 cu Ceahlaul Piatra Neamt.

Clasata pe locul 4 la finalul turului, Bucovina Radauti va incepe sezonul de primavara pe teren propriu, sambata, de la ora 15.00, cu un meci in fata celor de la Husana Husi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *