Bucovina Rădăuți riscă să nu poată participa în Cupa României din pricina cazurilor de COVID-19 din lot

Somuz Falticeni si Bucovina Radauti ar trebui sa se intalneasca marti, de la ora 16.30, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, in turul II al Cupei Romaniei. Disputarea meciului este insa pusa sub semnul intrebarii din cauza celor 12 cazuri de Covid-19 depistate in cadrul lotului radautean. Opt dintre cei infectati au fost retestati in cursul zilei de luni, iar in functie de rezultate, conducerea Bucovinei va anunta FRF daca se poate prezenta la Falticeni, meciul de Cupa neputand fi amanat.

Deocamdata avem doar noua jucatori sanatosi, dar niciun portar si niciun atacant. Luni, au fost retestati alti opt, iar, daca macar patru dintre ei ar fi declarati negativi, in dimineata meciului speram sa putem face toate formalitatile catre FRF si DSP Suceava pentru a putea juca la Falticeni. Ar fi mai mult un meci de antrenament, pentru ca nu ne-am mai pregatit de 12 zile. E pacat de munca pe care am depus-o in vara”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Din cauza cazurilor de Covid-19, Bucovina Radauti nici n-a apucat sa debuteze in noul sezon competitional, meciurile cu Sporting Juniorul Vaslui si CSM Pascani, din campionat, fiind amanate.

Meciurile din Turul II al Cupei României, 26 la numar, se vor disputa într-o singura mansa, în caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, urmând sa se treaca la prelungiri si eventual la penaltyuri.

Clasata în sezonul precedent al Ligii a III-a pe locul 2, Foresta Suceava va juca în Cupa României începând cu Turul al III-lea, programat pe 6-7 octombrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți riscă să nu poată participa în Cupa României din pricina cazurilor de COVID-19 din lot"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*