Bucovina Rădăuţi – Rapid: 1-4

Rapidul a aratat o mare pofta de gol in primul amical din aceasta iarna, echipa antrenata de Bogdan Tudoreanu reusind sa se impuna, cu scorul de 4-1, in meciul de verificare disputat astazi, pe terenul din Badeuti, in compania Bucovinei Radauti.

Cu un plus fata de adversar la capitolul pregatire fizica, Rapidul a deschis scorul pe terenul din Badeuti prin Golofca, care i-a dezechilibrat din corp pe fundasii adversi si a trimis mingea pe langa portarul Butnariu. La ultima faza de atac din prima repriza, mijlocasul de banda al „ceferistilor” avea sa-si treaca in cont dubla cu un sut plasat la coltul lung.

Bucovina Radauti (prima repriza): Butnariu – C. Ciurla, Hrimiuc, Vitu, A. Ciurla – Grecu, Pasaila, Zaremba, Stoian – Ionesi,  M. Apostol. Antrenor: Iulian Ionesi.

Rapid Suceava (prima repriza): Pascal – Balan, Velescu, Sava, Spatar – Sfrijan, Apostol, Gheorghiciuc – Golofca, Marinkovic, Tiron. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

In partea secunda, Bogdan Tudoreanu a schimbat liniile, dar si sistemul de joc, iar Negru a dus scorul la 3-0, dupa ce a transformat un penalty obtinut de noul sau coleg din avanposturi, Buziuc. Cel mai frumos gol al intalnirii a plecat din gheata lui Sumanariu (foto), care a catapultat mingea in vinclu cu un voleu de la 20 de metri.

De partea cealalta, radautenii au reusit golul de onoare pe final, cand Zaremba a executat o lovitura libera din marginea careului de 16 metri, Rohetki a respins in fata, iar Julei, aflat pe faza, a impins mingea in plasa pentru scorul final de 4-1.

Bucovina Radauti (repriza secunda): Prutean – Puha, C. Ciurla, Vicol, Sabie – Alexandru, Pasaila, Zaremba, Siretean – Lutac, Julei. Antrenor: Iulian Ionesi.

Rapid Suceava (repriza secunda): Rohetki – Sfrijan, Plecanciuc, Ferariu, Semeghin – Vornicu, Savoaia, Sumanariu, Bigu – Negru, Buziuc. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

In continuarea programului de pregatire, Rapidul va juca joi, cu incepere de la orele 14.00, tot in deplasare, contra divizionarei a patra Somuz Falticeni. De partea cealalta, Bucovina Radauti se intoarce vineri la Badeuti pentru un al doilea meci amical, programat de la ora 15.30, in compania celor de la Somuzul Preutesti.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Bucovina Rădăuţi – Rapid: 1-4"

  1. Prima repriza Radauti a jucat in 10?

  2. Daa ca ceilalti jucatori is vai de mama lor…atat e spuma apostol,ionesei,pruteam si zaremba restul umpluturi…

  3. „Saviola ” de la Iasi cum a jucat ?

  4. ce spuneti de vitu, se intoarce la rapid ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*