Bucovina Rădăuți, pas mare spre finala play-off-ului

CSM Bucovina Radauti a facut un pas mare spre finala play-off-ului de promovare in Liga a II-a, dupa ce s-a impus sambata, pe stadionul Municipal, in fata celor de la Dacia Unirea Braila, cu scorul de 2-0, in mansa tur a semifinalelor.

Salvata de la primirea golului in debutul meciului, de doua interventii ale portarului Butnariu, echipa antrenata de Iulian Ionesi a deschis scorul la jumatatea primei reprize, prin Florescu, care a inscris precis, cu capul, din centrarea lui Stoian.

Formatia braileana a incercat sa replice imediat, dar Butnariu s-a opus in doua randuri la executiile lui Ionita si, pe contre, E. Ciobanu a dat o pasa filtranta pentru Stoian, iar golgheterul gazdelor a dublat avantajul cu un sut din mijlocul careului.

Dacia Unirea a atacat cu toate liniile in repriza secunda, pe parcursul careia a avut cea mai mare ocazie prin Patrick Petre, care a nimerit bara transversala, cu un sut cu pamantul, dintr-o lovitura libera.

De partea cealalta, Bucovina nu a putut profita de spatiile din defensiva adversa, la ocaziile lui E. Ciobanu, Antonesei, Stoian, Plamada sau R. Ciobanu, ultimul marcand pe final un gol anulat pe motiv de off-side.

Bucovina Radauti – Dacia Unirea Braila s-a terminat 2-0, iar trupa lui Iulian Ionesi porneste cu prima sansa de calificare in finala play-off-ului de promovare inaintea returului de sambata viitoare, de la Insuratei.

Bucovina Radauti: Butnariu – Antonesei, Visinar, Florescu, Coaja, Vitu, Bejenar, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Plamada, Stoian. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Chirilescu, C. Coroama, Pitic si Strajeriu.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Bucovina Rădăuți, pas mare spre finala play-off-ului"

  1. Bravo Bucovina! Felicitați noi administrații locale, care continuă sa susțină fotbalul la Rădăuți.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*