Bucovina Rădăuți, pas mare spre finala play-off-ului

CSM Bucovina Radauti a facut un pas mare spre finala play-off-ului de promovare in Liga a II-a, dupa ce s-a impus sambata, pe stadionul Municipal, in fata celor de la Dacia Unirea Braila, cu scorul de 2-0, in mansa tur a semifinalelor.

Salvata de la primirea golului in debutul meciului, de doua interventii ale portarului Butnariu, echipa antrenata de Iulian Ionesi a deschis scorul la jumatatea primei reprize, prin Florescu, care a inscris precis, cu capul, din centrarea lui Stoian.

Formatia braileana a incercat sa replice imediat, dar Butnariu s-a opus in doua randuri la executiile lui Ionita si, pe contre, E. Ciobanu a dat o pasa filtranta pentru Stoian, iar golgheterul gazdelor a dublat avantajul cu un sut din mijlocul careului.

Dacia Unirea a atacat cu toate liniile in repriza secunda, pe parcursul careia a avut cea mai mare ocazie prin Patrick Petre, care a nimerit bara transversala, cu un sut cu pamantul, dintr-o lovitura libera.

De partea cealalta, Bucovina nu a putut profita de spatiile din defensiva adversa, la ocaziile lui E. Ciobanu, Antonesei, Stoian, Plamada sau R. Ciobanu, ultimul marcand pe final un gol anulat pe motiv de off-side.

Bucovina Radauti – Dacia Unirea Braila s-a terminat 2-0, iar trupa lui Iulian Ionesi porneste cu prima sansa de calificare in finala play-off-ului de promovare inaintea returului de sambata viitoare, de la Insuratei.

Bucovina Radauti: Butnariu – Antonesei, Visinar, Florescu, Coaja, Vitu, Bejenar, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Plamada, Stoian. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Chirilescu, C. Coroama, Pitic si Strajeriu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Bravo Bucovina! Felicitați noi administrații locale, care continuă sa susțină fotbalul la Rădăuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *