Bucovina Rădăuți – Oțelul Galați: 1-2

Bucovina Radauti a suferit prima infrangere pe teren propriu de la startul actualului sezon, dupa ce a cedat sambata, pe Municipal, in fata Otelului, cu scorul de 1-2, in derbyul etapei a VII-a.

Formatia galateana a intrat la pauza in avantaj gratie unui eurogol marcat de Andrei Munteanu in minutul 37, mijlocasul oaspetilor reusind sa-l surprinda pe Zvoronciuc cu un sut exceptional de la 20 de metri. Trupa lui Dorin Goian si Daniel Balan a presat mai mult in repriza secunda, dar golul a picat tot in poarta radauteana, Crihana reusind sa dubleze avantajul Otelului, cu o lovitura de cap, in minutul 57. Sperantele gazdelor intr-un rezultat pozitiv s-au reaprins in minutul 67, cand Ungurianu a redus diferenta dupa ce a transformat un penalty acordat pentru un fault in careu asupra lui Ionesi. Bucovina a avut in trei randuri sansa de a egala pe final, dar mingea a refuzat sa mai intre in poarta la executiile lui Plamada, Ungurianu si Busuioc. S-a terminat 1-2, iar Otelul le-a stricat sarbatoarea radautenilor, care tocmai au inaugurat noua pista de atletism de pe stadion.

Bucovina Radauti: Zvoronciuc – Alecsandru, Antonesei, Mihaes, Ciobanu – Bejenar, Ungurianu, Paius – Plamada, Netbai, Ionesi. Antrenori: Dorin Goian si Daniel Balan. Au mai intrat: Stoian, Vitu, Sahlean si Busuioc.

In runda viitoare, Bucovina Radauti se va deplasa, la Uricani, pentru meciul cu Stiinta Miroslava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți – Oțelul Galați: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*