Bucovina Rădăuţi mizează şi-n 2016 pe sprijinul autorităţilor locale

Bucovina Radauti mizeaza si in 2016 pe sprijinul autoritatilor locale in incercarea de a duce la bun sfarsit actualul sezon al Ligii a III-a. Membrii conducerii administrative a clubului vor avea saptamana viitoare o intrevedere cu factorii de decizie din oras, iar in functie de garantiile pe care le vor primi de la Primarie vor stabili planul de atac pentru retur.

Deocamdata este incertitudine la echipa. Saptamana viitoare vom avea o intalnire cu autoritatile locale, iar in functie de ce bani vom avea la dispozitie vom stabili si strategia pentru sezonul de primavara. Mizam in continuare pe sprijinul Primariei pentru a ne atinge obiectivul pentru actualul sezon, acela de a termina in primele cinci locuri”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Ionesi a precizat ca reunirea lotului va avea loc 25 ianuarie, cel mai probabil sub comanda unui nou antrenor. “Vrem sa aducem un antrenor cu licenta A. Suntem in discutii cu un tehnician. Ramane sa vedem ce ii putem oferi. Eu vreau sa ma concentrez pe cariera de jucator. Mi-a ajuns sa le fac pe toate la club”, a precizat Iulian Ionesi. Acesta a adaugat ca Bucovina nu se va desparti de niciun jucator in pauza de iarna: “Nu renuntam la nimeni si nici nu avem jucatori care vor sa plece. Baietii acestia au dus greul, fara bani vreme de jumatate de an si nu ar fi corect din partea noastra sa dam pe cineva afara. Dimpotriva, sper sa mai aducem 1-2 jucatori pe posturile deficitare”.

La jumatatea campionatului, Bucovina Radauti ocupa locul 9, la sase puncte de locul 5, ocupat de Metalosport Galati. Ionesi si compania vor incepe returul pe 5 martie, pe teren propriu, impotriva ultimei clasate, Atletico Vaslui.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *