Radauti – Miroslava: 2-1

Bucovina Radauti a disputat sambata, la Campulung Moldovenesc, un meci amical in compania formatiei Stiinta Miroslava. Gruparea suceveana s-a impus cu scorul de 2-1 (1-1), prin golurile marcate de Popescu si Sabie.

Radautenii au deschis scorul la un sfert de ora de la startul partidei, dupa o actiune colectiva de atac, finalizata de Popescu. Iesenii au replicat in minutul 30, cand Tincu a egalat din penalty. Stiinta Miroslava putea intra in avantaj la pauza, insa Carlaont a aparat o lovitura de la 11 metri executata de Caragea in prelungirile primei reprize. Scorul final a fost stabilit de Sabie, care a marcat in minutul 60 pentru 2-1.

„A fost un meci desfasurat pe un teren greu, inghetat. Chiar si asa, jocul a fost antrenant, iar baietii nostri au stat mai bine pe picioare si au avut o dorinta mai mare de a castiga. Rezultatul este meritat. Cu exceptia celor doua penaltyuri, Miroslava nu a avut alte sanse importante de a inscrie”, a declarat managerul Bucovinei Radauti, Manuel Costache.

Bucovina Radauti: Carlaont – Alupei, Agheorghiesei, Hrimiuc, Apetrei, Popescu, Zaremba, Mihalovici, Sabie, Negrut si Botosan. Au mai intrat Bujdei, Butnariu, A. Ciurla si Mlesnita.

In amicalul cu Stiinta Miroslava au lipsit motivat cinci jucatori din lotul radautenilor. Este vorba despre Agbleta, Ilisoi, Pasaila, C. Ciurla si Sfarnaciuc.

Pentru jucatorii antrenati de Daniel Stoica urmeaza o saptamana in regim de semicantonament in Radauti, cu cate doua antrenamente pe zi. Daca timpul le va permite, „galben-albastrii” urmeaza sa dispute la finalul saptamanii un nou meci amical.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *