Bucovina Rădăuți își testează forțele cu Aerostar Bacău

Bucovina Radauti continua seria amicalelor cu un meci test in compania divizionarei secunde Aerostar Bacau, cele doua formatii urmand sa se intalneasca miercuri, de la orele 13.00, la Piatra Neamt.

Pentru trupa antrenata de Iulian Ionesi, acesta este cel de-al doilea joc de verificare pe care il disputa de la startul pregatirilor de iarna, dupa cel cu LPS Suceava, incheiat la egalitate, cu un spectaculos 6-6.

Calendarul amicalelor mai cuprinde pentru radauteni meciuri cu Juniorul Suceava (23 ianuarie si 13 februarie), Husana Husi (27 ianuarie si 17 februarie), Somuz Falticeni (30 ianuarie si 20 februarie), Dante Botosani (24 februarie si 3 martie), Ceahlaul (27 februarie) si juniorii de la Botosani (6 martie).

Gruparea radauteana se bazeaza in continuare pe acelasi lot de anul trecut, format din 22 de jucatori: Ionut Puianu, Cristi Butnariu, Paul Rotar – portari, Florin Antonesei, Mugur Florescu, Vasile Chirilescu, Alexandru Ciobanu, Marius Puha, Abel Coaja, Iulian Coroama, Vasile Danila, Daniel Bejenar, Valentin Vatamaniuc, Alexandru Irimescu, Ionut Plamada, Alexandru Pitic, Mihai Nistor, Catalin Coroama, Ionel Stoian, Iulian Ionesi, Robert Ciobanu si Adrian Stroe – jucatori de camp.

Cea mai grea perioada a pregatirilor de iarna se anunta între 3 si 13 februarie, când Plamada si compania vor efectua un cantonament pe plan local.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *