Bucovina Rădăuți începe meciurile-test

Bucovina Radauti s-a intors miercuri din cantonamentul de la Sucevita, acolo unde, timp ce zece zile “alb-albastrii” si-au incarcat bateriile in vederea returului Ligii a III-a. Daniel Balan, cel care a condus antrenamentele alaturi de Dorin Goian, s-a declarat multumit de cum au raspuns fotbalistii radauteni la cea mai grea perioada a pregatirilor de iarna. “Sunt foarte multumit de cum s-au prezentat jucatorii in acest stagiu. Au muncit, au alergat mult, nu s-a accidentat nimeni, ne-a iesit tot ce ne-am propus pentru aceasta perioada a pregatirilor. Daca vom reusi sa mai facem vreun transfer foarte bine. Daca nu, mergem inainte cu actualul lot. Am incredere in baieti ca ne vom indeplini obiectivele”, a precizat antrenorul Daniel Balan.

Bucovina a avut un lot de 19 jucatori in cantonament: Puianu, Prutean – Visinar, Vitu, Antonesei, Alecsandru, Florescu, Timis, Jamilu, Ungurianu, Stoian, Ciobanu, Mihai, Ionesi, Tironeac, Zaremba, Butura, Vicliuc si Botezat.

Vitu si compania au primit o zi libera, iar vineri, de la ora 12.00, pe terenul sintetic de LPS, au programat un prim joc de verificare in compania Forestei.

Pana la startul returului, Bucovina Radauti mai are programate alte sase meciuri amicale in compania formatiilor Ceahlaul  Piatra Neamt (sambata), CSM Pascani (14 februarie), Sanatatea Darabani (17 februarie), CSM Roman (21 februarie), Siretul Dolhasca (28 februarie) si Juniorul Suceava (3 martie).

Clasata pe locul 7 la finalul turului, gruparea radauteana va disputa primul meci oficial din acest an abia pe data 10 martie, cand va primi, pe stadionul Municipal, replica liderului seriei intai din Liga a III-a, Aerostar Bacau. Echipa condusa de Daniel Balan si Dorin Goian a scapat de doua deplasari lungi in sezonul de primavara, in conditiile in care codasele clasamentului, Avantul Valea Marului si Metalosport Galati, au anuntat ca se retrag din campionat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți începe meciurile-test"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*