Bucovina Rădăuţi începe pregătirile pentru retur, pe bază de promisiuni

Bucovina Radauti se reuneste vineri dupa-amiaza, la ora 15.00, pe stadionul Municipal, in vederea inceperii pregatirilor pentru returul Liga a III-a.

Iulian Ionesi a decis sa de-a start antrenamentelor dupa intalnirea pe care a avut-o joi cu conducerea Primariei Radauti. “Avem promisiunea domnilor Loghin si Nicolau ca se va purta o discutie cu mediul local de afaceri, care sa ne sprijine pana vom putea accesa fondurile de la Primarie. Tin sa le multumesc pe aceasta cale ca incearca sa gaseasca o solutie astfel incat fotbalul sa nu moara la Radauti. Speram ca pana luni sa avem parte de ceva concret. Nu-i vorba de o suma atat de mare”, a spus antrenorul Bucovinei Radauti. Iulian Ionesi a precizat ca va avea o discutie in parte cu fiecare jucator ramas in curtea gruparii radautene. “Am mai ramas in jur de 18 baieti la echipa si vreau sa vad ce ganduri are fiecare pentru returul campionatului. Deja este tarziu. Trebuia cu incepem pregatirile inca de acum doua saptamani”, a precizat tehnicianul radautenilor.

Bucovina Radauti a ramas in pauza de iarna fara mijlocasii Vasile Vitu si Ionut Plamada, ambii fiind in acest moment in cantonament cu Bucovina Pojorata.

La jumatatea campionatului, Bucovina Radauti ocupa locul 9 in clasamentul seriei intai din Liga a III-a. Ionesi si compania ar trebui sa inceapa returul pe 5 martie, cu un meci pe teren propriu, contra ultimei clasate, Atletico Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuţi începe pregătirile pentru retur, pe bază de promisiuni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*