Bucovina Rădăuți – Gaz Metan Mediaș, meciul toamnei în fotbalul sucevean

CSM Bucovina este in fata celui mai important eveniment din istoria fotbalului radautean al ultimilor 35 de ani, trupa lui Dorin Goian si Daniel Balan urmand sa infrunte joi, de la ora 16.30, pe stadionul Municipal, prim-divizionara Gaz Metan Medias, intr-un meci contand pentru saisprezecimile Cupei Romaniei.

Gaz Metan pleaca in mod clar cu prima sansa, indiferent de echipa de start pe care o va alinia. Este cu doua niveluri peste noi, dar trebuie sa ne batem pentru sansa noastra. E un moment important pentru jucatorii nostri. Trebuie sa se bucure de acest meci si sa dea totul pe teren. Nu trebuie sa avem niciun fel de presiune. Presiunea este pe adversar. Speram sa fie cat mai multi oameni in tribune, pentru ca nu in fiecare zi vine o echipa de prima liga in judetul Suceava”, a precizat Dorin Goian, care nu va putea miza nici la acest meci pe portarul Ionut Puianu, suspendat.

Gaz Metan Medias este favorita la casele de pariuri, cu o cota de 1.45 la victorie. De partea cealalta, un succes al Bucovinei Radauti in timpul regulamentar este cotat cu 7.00, in timp ce rezultatul de egalitate are 4.10.

Clubul radautean a scos la vanzare aproximativ 1.000 de bilete pentru meciul cu Gaz Metan Medias. Tichetele costa 15 lei / bucata si pot fi achizitionate de la poarta stadionului Municipal, incepand cu ora 12.00. “Restul locurilor vor fi ocupate pe baza de invitatii, invitatii pe care le-am acordat finantatorilor, sponsorilor si partenerilor nostri. Sper sa fie tribuna plina la meciul de joi”, a precizat presedintele CSM Bucovina, Vichentie Popescu.

Meciul dintre Bucovina Radauti si Gaz Metan Medias va fi condus de o brigada de arbitri formata din centralul Rares Vidican (Satu Mare), asistat la cele doua tuse ale terenului de Iulius-Radu Timar (Marghita) si Doru Lucaciu (Cluj).

CSM Bucovina Radauti a ajuns pana in saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a eliminat pe parcurs formatiile Sanatatea Darabani (scor 1-0), Foresta Suceava (scor 1-0) si Stiinta Miroslava (2-0, dupa prelungiri).

Gaz Metan se intoarce in nordul Moldovei dupa patru ani. In septembrie 2014, gruparea sibiana era eliminatea pe stadionul Areni, tot in saisprezecimile Cupei Romaniei, de Rapid CFR Suceava, cu scorul de 0-1. Mircea Negru marca atunci, in prima repriza de prelungire, unicul gol al unui meci in care Daniel Balan, actualul antrenor-jucator al Bucovinei Radauti, era titular la gazde.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți – Gaz Metan Mediaș, meciul toamnei în fotbalul sucevean"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*