Bucovina Rădăuți dă golgheterul Seriei I a Ligii a III-a

Golgheterul seriei intai a Ligii a III-a vine de la Bucovina Radauti. Este vorba de Ionel Stoian, autor a 10 goluri in sezonul regulat. „Ma bucur ca am putut sa-mi ajut echipa sa-si indeplineasca obiectivul de a ajunge la barajul de promovare”, a declarat atacantul in varsta de 33 de ani pentru pagina de facebook a clubului.

La zestea de 36 de goluri a gruparii radautene au mai contribuit Robert Ciobanu (6 goluri), Mugurel Florescu (5), Ionut Plamada (3), Florin Antonesei (3), antrenorul Iulian Ionesi (2), Cosmin Coroama (2), Vasile Vitu (1), Ionut Strajeriu (1), Stejarel Visinar (1) si Eduard Ciobanu (1), la care se adauga un autogol.

Cu o medie de doua goluri inscrise per meci, trupa antrenata de Iulian Ionesi are al doilea atac din serie, fiind totodata singura echipa care nu a pierdut pe teren propriu pe parcursul sezonului regular.

Foresta a avut cea mai solida aparare din serie

Foresta a avut trei guri de foc in sezonul regular, este vorba de Alexandru Marin si Andrei Cerlinca, ambii cu cate 7 goluri, si de Robert Martin, cu 6 reusite personale.

La totalul de 31 de goluri inscrise de gruparea de pe Areni si-au mai adus contributia Eugen Celeadnic (2 goluri), Marius Filip (2), sarbul David Knezevic (2), Lucian Sincelean (1) si Dudu Druga (1), alte trei reusite, cele din meciul tur cu Bucovina Radauti, decis la „masa verde”, fiind aduse de pandemia de COVID-19.

Cu doar 10 goluri primite in 18 etape, echipa antrenata de sarbul Ivan Gvozdenovic are cea mai buna defensiva din serie si a treia din intreaga Liga a III-a.

Afalna a ramas cel mai marcator al Somuzului

Chiar daca a parasit echipa in pauza de iarna, camerunezul Christ Afalna a ramas golgheterul celor de la Somuz Falticeni, cu 5 goluri marcate in ultimul sezon al Ligii a III-a. Pe lista marcatorilor formatiei antrenate de Daniel Stoica si-au mai trecut numele Vasile Padovei (4 goluri), Frank Tchassen (3 goluri), nou-venitul Marco Enciu (3), Catalin Tututa (2), Eduard Julei (2), Franck Toukam (1), Florin Robciuc (1), Adrian Sahlean (1) si Bogdan Forizs (1).

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *