Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani: 7-0

Bucovina Rădăuți a reușit scorul etapei a XIII-a a Ligii a III-a, după ce a surclasat sâmbătă, pe teren propriu, formația CSM Pașcani, cu 7-0. Ionel Stoian a dat tonul recitalului pe Municipal, deschizând scorul în minutul 2, cu o reluare din gura porții, și tot atacantul gazdelor și-a trecut în cont dubla, în ­mi­nutul 16, marcând cu un șut la colțul lung după o acțiune personală purtată pe partea dreaptă. Introdus pe teren pe parcursul primei reprize, Cosmin Țapu a marcat pri­mul său gol în tricoul for­mației rădăuțene în minutul 37, scorul pauzei fiind stabilit de Busuioc în minutul 43, dintr-un penalty scos de Ionuț Plamadă, la o fază în care fundașul care a fautat a fost eliminat.

Jocul a continuat în același sens după pauză, Țapu bifând dubla în minutul 65, când a preluat o minge în careu și l–a învins pe Bălașa cu un șut imparabil sub transversală. Ionuț Plamadă și-a trecut la rândul lui numele pe lista marcatorilor în minutul 76, punctând cu capul din centrarea lui Alecsandru. Cu doi jucători în plus pe gazon, după ce Pârja a văzut cartonașul roșu pentru o intrare criminală la mijlocul terenului, formația lui Dorin Goian și Daniel Bălan a închis tabela la 7-0 în minutul 90, prin Alecsandru, care a inscris dupa o degajare gresita a portarului advers.

Bucovina Rădăuți: Butnariu – Alecsandru, Antonesei, Mihăeș, Coajă – Vitu, Săhlean, Ungurianu – Busuioc, I. Plămadă, Stoian. Pe parcurs au mai intrat: Țapu, Coroamă, Dănilă și R. Ciobanu.

În penultima rundă a turului, Bucovina Rădăuți va evolua vineri, de la ora 14.00, pe terenul nou-promovatei Dunărea de Jos Galați.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *