Bucovina Rădăuți – CSM Bacău: 1-0

Bucovina Radauti a bifat a doua victorie fara gol primit de la startul noului sezon al Ligii a III-a, dupa ce a trecut sambata, pe stadionul Municipal, de nou-promovata CSM Bacau, cu scorul de 1-0.

Aflata la prima aparitie stagionala in fata propriilor suporteri, trupa lui Dorin Goian si Daniel Balan a controlat ostilitatile inca din start, bifand prima ocazie prin Alecsandru, a carui sut din unghi a fost respins de portarul advers in corner. Unicul gol al intalnirii a fost marcat in minutul 35, cand Mihaes a sutat in forta, mingea a fost blocata cu bratul in interiorul careului de un fundas al oaspetilor, centralul a indicat penalty, iar Radu Ungurianu a transformat pe centrul portii de la punctul cu var pentru 1-0 la pauza. Gruparea radauteana a avut alte sase-sapte ocazii de a-si dubla avantajul in repriza secunda, cea mai mare fiind trecuta in dreptul lui Alecsandru, care a nimerit incheietura barelor cu un sut de la distanta. Bucovina – CSM Bacau s-a terminat 1-0, iar cu doua victorii indentice in primele doua etape, echipa radauteana urca pe podiumul seriei intai.

Bucovina Radauti: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Mihaes, R. Ciobanu – Danila, Ungurianu, Bejenar – Netbai, Ionesi, I. Plamada. Pe parcurs au mai intrat: Paius, Coroama, Sahlean si Tapu.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *