Bucovina Rădăuți are un nou președinte-executiv

Bucovina Radauti are, incepand de luni, un nou presedinte-executiv in persoana omului de afaceri Corneliu Lucescu (foto dreapta), care, prin firma de transport pe care o patroneaza, Tarsin, a fost in ultimii ani si principalul sponsor privat al echipei.

Astazi, CSM Bucovina Radauti a reusit cel mai bun <<transfer>> al sezonului. Domnul Corneliu Lucescu, care pâna acum a ajutat echipa de fotbal a CSM Bucovina Radauti, a decis sa se apropie si mai mult de noi, acceptând sa ocupe functia de presedinte a sectiei de fotbal. Tin sa îi multumesc pe aceasta cale pentru încrederea acordata, iar iubitorilor sportului le promitem ca noi, împreuna cu Primaria Municipiului Radauti, prin primarul Bogdan Loghin, vom face performanta si vom aduce sportul radautean acolo unde îi este locul”, a declarat directorul CSM Bucovina Radauti, Cosmin Nichiforiuc, pentru pagina oficiala a echipei radautene de fotbal.

Corneliu Lucescu il inlocuieste in functia de presedinte al sectiei de fotbal de la Bucovina Radauti pe Manuel Costache, care a demisionat la finalul anului trecut.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close