Rădăuţi – Aerostar: 6-2

Bucovina Radauti a dat un adevarat recital de goluri in meciul amical sustinut astazi, pe stadionul “Nada Florilor” din Falticeni, in compania colegei de serie Aerostar Bacau. Dupa o evolutie entuziasmanta, Ionesi si compania s-au impus in fata “aviatorilor” cu scorul de 6-2 (4-0).

Aflati la cel de-al patrulea test din aceasta iarna, radautenii au deschis scorul inca din minutul 2, cand Lutac a scapat singur si l-a invins pe portarul bacauan din a doua incercare. In minutul 8, s-a facut deja 2-0 pentru Bucovina, Vitu finalizand imparabil cu capul un corner executat de Zaremba. Fara replica din partea adversarilor, “galben-albastrii” si-au triplat avantajul la un sfert de ora de la fluierul de start, dupa ce Julei a reluat in plasa o minge centrata de Grecu. In minutul 25 a venit randul lui Apostol sa-si treaca numele pe lista marcatorilor, atacantul radautenilor punctand dintr-o lovitura libera de la 28 de metri la care balonul a intalnit bara si spatele portarul advers in drumul spre gol.

Pe fondul schimbarilor, trupa condusa de Iulian Ionesi a mai redus din turatie dupa pauza, astfel ca repriza secunda s-a incheiat la egalitate. Dupa ce Aerostar a micsorat din handicap pe fondul unei neintelegeri a fundasilor radauteni, Zaremba a refacut ecartul, semnand cel mai frumos gol al intalnirii cu o semifoarfeca din interiorul careului. Bacauanii au mai punctat o data cu capul, dupa o faza fixa, insa ultimul cuvant a apartinut Bucovinei, Julei stabilind scorul final la 6-2, dupa ce a impins in plasa o minge centrata de Andrei Alexandru in fata portii.

Bucovina Radauti: Prutean – A. Ciurla, Vitu, Hrimiuc, Sabie – Ionesi, Zaremba, Pasaila, Grecu – Julei, Lutac. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Butnariu – Apostol, Vicol, C. Ciurla, Stoian, Alexandru, Siretean, Petrovan si Hantari.

Ne-am miscat bine de tot in acest meci, in conditiile in care am reusit sa marcam sase goluri in poarta unei echipe de nivelul nostru, care aratase pana acum o foarte buna in amicale. Este o evolutie imbucuratoare in perspectiva returului de campionat. Ma bucura in primul rand pofta de gol aratata de atacantii nostri”, a declarat managerul Bucovinei Radauti, Manuel Costache.

In penultimul meci de pregatire, Bucovina Radauti va juca sambata, cu incepere de la ora 13.00, pe stadionul din BadeutI, in compania celor de la Bucovina Pojorata.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Rădăuţi – Aerostar: 6-2"

  1. Bravo ma!!! Sa vedem acuma cu pojorita

  2. SA VEDEM SI REZULTATUL DIN” AMICALUL” CU TRIBUNALUL SUCEAVA!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*