Bucovina Rădăuți, acuzată că a încercat să mituiască arbitrul meciului cu Foresta cu suma de 6.000 de lei

Bucovina Rădăuți este acuzată că a încercat să mituiască arbitrul la meciul cu Foresta Suceava, disputat în data de 20 martie, în cadrul etapei a XII-a a Ligii a III-a și încheiat la egalitate, scor 1-1.

Conform Gazetei Sporturilor, arbitrul clujean Sorin Vădana s-a trezit în vestiar cu 6.000 de lei, sumă care, conform unor surse neoficiale, ar fi fost adusă de antrenorul secund al Bucovinei, Dragoș Tătar, pentru a facilita victoria rădăuțenilor.

Centralul a fotografiat banii și, imediat după joc, a înștiințat Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA), care l-a avut ca supervizor la acel meci pe suceveanul Constantin Gheorghe, mai notează GSP.

CCA a raportat la rândul său totul către FRF, inclusiv suma pe care o primise arbitrul ca să participe la trucarea meciului și faptul că el fotografiase bancnotele.

De atunci, comisiile au amânat cazul de cinci ori, următorul termen fiind 26 aprilie.

Bucovina Rădăuți ocupă în acest moment locul 2 în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, cu șanse mari să meargă la barajul de promovare, ținând cont că are patru puncte peste următoarea clasată, Ştiința Miroslava, cu două etape rămase de disputat.

Regulamentul prevede excluderea din competiție a clubului care încearcă să aranjeze un meci.

Foto: Doru Clipa

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *