VIDEO | Bucovina Rădăuți a urcat pe loc de play-off

Bucovina Radauti a urcat pe loc de play-off in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, dupa ce a castigat sambata, pe terenul celor de la Husana Husi, cu scorul de 2-1, intr-un meci din cadrul etapei a VIII-a.

Husana a avut doua sanse bune de a deschide scorul in prima repriza prin fostul atacant al Bucovinei, ghanezul Francis Agbleta, dar portarul Puianu a fost la post si a mentinut tabela intacta pana la pauza.

Viorica a ratat o ocazie monumentala in debutul partii secunde, dar atacantul gazdelor avea sa se revanseze in fata colegilor in minutul 58, marcand pentru 1-0 cu un sut in vinclu din coltul careului.

Trupa antrenata de Iulian Ionesi a revenit insa spectaculos, intre minutele 73 si 74. Mai intai, Florescu (foto) si-a trecut in cont al patrulea gol in opt etape, dupa ce a egalat cu capul dupa o centrare din lovitura libera, iar la faza urmatoare, imediat ce gazdele au repus mingea de la centrul terenului, Robert Ciobanu a profitat de o greseala in defensiva adversa si a inscris cu un sut plasat langa bara.

Husana – Bucovina Radauti s-a terminat 1-2, cu un gol al gazdelor anulat pe final pe motiv de off-side.

https://www.youtube.com/watch?v=U1tP7I5yrzI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3jepu3idm13S-vOdBObLJidJy47OCb0MC1GOUW-AM5oXAlXaAiSy76M6I

Bucovina Radauti: Puianu – Antonesei, Florescu, Chirilescu, Coaja – Bejenar, Pitic – I. Plamada, Coroama, Vatamaniuc – R. Ciobanu. Pe parcurs au mai intrat: Ionesi, Irimescu, Nistor, Puha si Stroe.

In ultima runda din tur, gruparea radauteana va primi sambata, de la ora 14.00, pe stadionul Municipal, vizita nou-promovatei Bradu Borca.

Foto: Cristian Lapa

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *