Bucovina Rădăuți a rămas fără antrenor. Iulian Ionesi renunță la funcție, dar e dispus să continue ca jucător

Bucovina Radauti a ramas fara antrenor principal, dupa ce Iulian Ionesi si-a anuntat demisia din functie printr-un mesaj postat pe pagina de facebook a clubului. Acuzele de blat primite dupa meciul de la Insuratei, unde Bucovina a ratat calificarea in finala barajul de promovare in Liga a II-a, pare  sa reprezinte principalul motiv al deciziei luate de Ionesi, care, la 35 de ani, este dispus sa continue cel putin un an ca jucator.

Vreau sa multumesc în primul rând autoritatilor locale care au crezut în acest proiect pe parcursul acestor cinci sezoane minunate! Fara sprijinul lor financiar, nu exista Bucovina Radauti! Le multumesc tuturor celor care ati fost aproape de noi cu sufletul, cu gândul sau financiar. Le multumesc tuturor celor care ne-au acuzat de blat la Braila. Au facut ca aceasta decizie sa fie mai usor de luat. În toti acesti ani, echipa a jucat doar pe teren si niciodata nu o sa accept sa particip la meciuri trucate atâta timp cât am putere de decizie într-un club. Ti în acesti cinci ani am avut putere de decizie. Le multumesc baietilor, artizanii principali care au dus greul… Mereu la sedinte am pus accent pe latura umana. Am construit o familie, un grup care a progresat într-un an cât altii în sapte. Cred în acest grup ca poate ajunge departe. A fost un cumul de factori care m-au facut sa renunt. Mai am contract ca jucator cu Bucovina înca un an de zile, iar în curând urmeaza sa stabilim în ce conditii voi ramâne sau voi rezilia contractul”, a transmis Iulian Ionesi.

In ultimul sezon al Ligii a III-a, cu Iulian Ionesi pe banca tehnica, Bucovina Radauti a ajuns pana in semifinalele play-off-ului de promovare, dupa ce a castigat Seria I cu un bilant de 12 victorii, trei remize si trei infrangeri.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *