Bucovina Rădăuți a pierdut la limită la Piatra Neamț

Bucovina Rădăuți a înregistrat a două înfrângere în amicale, după ce a piedut la limită, cu scorul de 0-1, în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, într-un meci disputat sâmbătă, sub Pietricica, pe parcursul a două reprize a câte 50 de minute.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Robert Vasile, în minutul 81, după o greșeală în defensiva formației rădăuțene.

Bucovina a început în următoarea formulă: Puianu – Antonesei, Vișinar, Florescu, Coajă, Vitu, Dănilă, Plămadă, Stroe, Pitic, R. Ciobanu. Pe parcurs, antrenorul Iulian Ionesi a luat întreg lotul de jucători deplasat la Piatra Neamț.

Acesta a fost al 11-lea meci disputat de gruparea rădăuțeană în intersezon după cele cu Aerostar Bacău (3-2), Juniorul Suceava (4-1 și 3-3), Hușana Huși (1-0 și 0-2), Şomuz Fălticeni (1-0 și 1-1) Oțelul Galați (1-0), LPS Suceava (6-6) și Dante Botoșani (2-2).

Echipa antrenată de Iulian Ionesi mai are programate două meciuri de verificare până la reluarea Ligii a III-a, cu Dante Botoșani (miercuri) și FC Botoșani U19 (sâmbătă). 

Foto: Gelu Cracana

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *