Bucovina Rădăuți a mai făcut o „victimă” în amicale. A învins Oțelul Galați înainte de intrarea în cantonament

Bucovina Radauti a reusit a cincea victorie consecutiva de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce a castigat in fata Otelului Galati, cu scorul de 1-0, intr-un meci amical disputat miercuri pe stadionul Municipal.

Echipa lui Iulian Ionesi putea deschide scorul inca din prima repriza, dar Robert Ciobanu nu l-a putut invinge pe Dinu din pozitie de unu la unu cu portarul advers.

Intrat la pauza, Ionel Stoian a inscris golul victoriei pentru radauteni in minutul 74, cand a trimis mingea cu capul in plasa dupa o centrare a lui Eduard Ciobanu.

Bucovina Radauti (prima repriza): Butnariu – Spac, Chirilescu, Florescu, Coaja, Strajeriu, Vitu, Pitic, Stroe, R. Ciobanu, Irimescu. Bucovina Radauti (repriza a doua): Puianu – Antonesei, Visinar, Nistor, E. Ciobanu, Danila, Bejenar, Plamada, C. Coroama, I. Coroama, Stoian. Rotar si Ionesi au intrat pe final.

Dupa amicalul de miercuri, lotul Bucovinei Radauti a intrat in cantonament, pe plan local, pana pe 13 februarie.

Gruparea radauteana mai disputasera cinci amicale de la startul pregatirilor de iarna, meciuri in care a inregistrat patru victorii si un egal: 3-2 cu Aerostar Bacau, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Husana Husi, 1-0 cu Somuz Falticeni, respectiv 6-6 cu LPS Suceava.

La iesirea din cantonament si pana la reluarea Ligii a III-a, Bucovina mai are programate sapte jocuri de verificare cu Juniorul Suceava (13 februarie), Husana Husi (17 februarie), Somuz Falticeni (20 februarie), Dante Dorohoi (24 februarie si 3 martie), Ceahlaul Piatra Neamt (27 februarie) si juniorii de elita de la FC Botosani (6 martie).

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți a mai făcut o „victimă” în amicale. A învins Oțelul Galați înainte de intrarea în cantonament"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*