Bucovina Rădăuți a început pregătirile pentru retur

Bucovina Radauti s-a reunit luni, pe stadionul Municipal, in vederea inceperii pregatirilor pentru returul Ligii a III-a. La primul antrenament din acest an, sub comanda lui Daniel Balan si Marius Lup, ramasi la conducerea staffului tehnic dupa demisia lui Dorin Goian, s-au prezentat 21 de jucatori, noutatea fiind reprezentata de fundasul central Alin Mugurel Florescu, revenit la Radauti dupa un si jumatate petrecut la Aerostar Bacau. Din vechea garda, de la sedinta de alergari, a lipsit doar atacantul Iulian Ionesi, operat saptamana trecuta, cu succes, la ligamentele incrucisate.

Lotul de jucatori prezent luni dimineata la reunirea Bucovinei Radauti: Daniel Zvoronciuc, Cristi Butnariu, Ionut Puianu – portari, Andrei Alecsandru, Florin Antonesei, Vasile Mihaes, Robert Ciobanu, Vasile Vitu, Abel Coaja, Alin Florescu – fundasi, Andrei Sahlaean, Radu Ungurianu, Vasile Danila, Liviu Busuioc, Daniel Paius, Daniel Bejenar – mijlocasi, Iosif Netbai, Ionut Plamada, Ionel Stoian, Cosmin Coroama si Cosmin Tapu – atacanti. Antrenori: Daniel Balan si Marius Lup.

Vitu si compania se vor pregati pe plan local pana pe data de 4 februarie, cand vor pleca intr-un cantonament de noua zile la Sucevita.

Bucovina Radauti are perfectate pana acum doua meciuri amicale pana la plecarea in stagiul montan, cu divizionarele a patra Zimbru Siret (25 ianuarie) si LPS Suceava (31 ianuarie) si doua la revenirea acasa, cu Aerostar Bacau (25 februarie) si FC Botosani II (28 februarie). Pentru datele ramase libere, 14, 18 si 22 februarie, conducerea clubului este in cautare de posibili adversari.

Clasata la finalul turului pe locul 4 în Seria I a Ligii a III-a, Bucovina Radauti va debuta în sezonul de primavara pe 7 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Husana Husi.

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți a început pregătirile pentru retur"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*