Bucovina Rădăuți a câștigat și amicalul cu Șomuz

Bucovina Rădăuți merge ceas în meciurile amicale. Trupa antrenată de Iulian Ionesi a bifat a patra victorie de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor la Şomuz Fălticeni, cu scorul de 1-0.

Gruparea fălticeneană a avut inițiativa în trei sferturi din meci, dar Netbai, Tănăsoiu sau Julei nu au găsit drumul spre gol.

A făcut-o în schimb juniorul Eduard Ciobanu, care a înscris unicul gol al întâlnirii în minutul 81, cu o lovitură de cap.

Bucovina Rădăuți (prima repriză): Butnariu – Şpac, Vișinar, Nistor, Coajă, Străjeriu, C. Coroamă, I. Coroamă, Bejenar, Vitu, Stoian. Bucovina Rădăuți (repriza a doua): Puianu – Antonesei, Chirilescu, Florescu, E. Ciobanu, Pitic, Plămadă, Stroe, Irimescu, R,. Ciobanu, Ionesi. Pe finalul meciului a mai intrat și portarul Rotar.

Şomuz Fălticeni (repriza a doua): Chindriș – Chisăliță, Forizs, Robciuc, Toukam, Zamă, Njindja, Polifron, Netbai, Tchassem, Tănăsoiu. Şomuz Fălticeni (repriza a doua): Pascal  – Chisăliță, Toukam, Dohotariu, Forizs, Robciuc, Cazacu, Njindja,  Ursu, Tchassem, Julei. Pașcu a rămas pe banca de rezerve.

 Bucovina Rădăuți a înregimentat patru jucători dintr-un foc

Odată cu meciul de sâmbătă, conducerea Bucovinei Rădăuți a anunțat și transferul a patru jucători, este vorba de Vasile Vitu și Stejărel Vișinar, care revin pe Municipal după jumătate de ani petrecută la Foresta, și de juniorii Ionuț Străjeriu și Iulian Coroamă, achiziționați de la LPS Suceava.

Consider că avem un lot competitiv odată cu aceste transferuri. Mă bucur că Vișinar și Vitu au revenit cu sufletul alături de noi, iar Ionuț șI Iulian sunt doi copii cu calități deosebite, care ne pot ajuta. Pe această cale vreau să mulțumesc colectivului de la LPS Suceava, cu care avem o relație bună și trebuie să le apreciem munca profesorilor de acolo. în privința acestor amicale, nu am urmărit rezultatul, ci să ne închegăm relațiile de joc”, a precizat antrenorul Bucovinei Rădăuți, Iulian Ionesi. 

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close