Bucovina Rădăuți a avut 25 de jucători la reunire

Bucovina Radauti s-a reunit la inceputul saptamani, pe stadionul Municipal, in vederea inceperii pregatirilor pentru viitorul sezon al Ligii a III-a.

La primul antrenament din aceasta vara, sub comanda antrenorului Ionut Plamada s-au prezentat 25 de jucatori, sase dintre acestia fiind in probe.

Printre noutati se numara fundasul Andrei Dumitras (Dante Botosani) si mijlocasii Alexandru Aftanache (Politehnica Iasi), Ionut Strajeriu (Somuz Falticeni) si Armand Svichi (Ariesul Turda), ultimul fiind invoit de la reunirea lotului.

Cu peste 170 de meciuri in Liga I Andrei Dumitras va ocupa la gruparea radauteana si functia de preparator fizic. “Am analizat foarte bine inainte sa iau decizia de a veni la Radauti. Am luat in considerare mai multe detalii, cum ar fi faptul ca sunt aproape de casa, faptul ca Ionut Plamada este un antrenor tanar care vrea performanta si, nu in ultimul rand, oamenii care sustin echipa din tribuna”, a precizat Dumitras.

La randul sau, Alexandru Aftanache a venit la Radauti dupa un sezon bun, facut in Liga a II-a, in tricoul Politehnicii Iasi. “Vrea sa dau tot ce am mai bun, sa joc si sa demonstrez ceea ce stiu. Sper sa ne clasam cat mai sus, si, de ce nu, sa promovam in Liga a II-a”, a transmis mijlocasul in varsta de 20 de ani.

Viitorul sezon al Ligii a III-a va debuta pe 27 august într-un format cu zece serii a câte zece echipe.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *