Bucovina Pojorâta – Gloria Buzău: 8-1

Pojorata Berceni

Bucovina Pojorata a rezistat doar un sezon la matineu. A parasit totusi Liga a II-a cu fruntea sus, dupa ce a surclasat sambata, in ultima etapa din play-out, Gloria Buzau, cu scorul de 8-1. Chiar daca a venit la poalele Giumalaului cu doar patru jucatori seniori, restul fiind suspendati in dosarul meciurilor trucate, formatia buzoiana a deschis scorul in minutul 27, cand Robert Gheorghe a ramas singur cu portarul Raul Pop si a inscris pentru 0-1 la pauza.

Trupa antrenata de Danut Mandrila a scapat de o rusine in repriza secunda. Nou-intratul Nutescu a egalat in minutul 50, in urma unei lovituri libere executata de Cainari, iar in urmatoarele doua minute Buhacianu si-a trecut in cont o dubla pentru 3-1 pe tabela. Recitalul gazdelor a continuat, iar intre minutele 63 si 65, Cainari si Juncanaru l-au invins in alte doua randuri pe ex-rapidistul A. Preda. Coman si-a trecut la randul lui numele pe lista marcatorilor in minutul 87, Stanescu a marcat si el trei minute mai tarziu, iar Rauta a pus bomboana pe coliva Gloriei in prelungiri, inchizand tabela la 8-1.

Bucovina Pojorata: R. Pop – D. Cristescu, Târtârau, Jarda, Dutica, Acostachioaie, Vl. Stanescu, Jugaru, Juncanaru, M. Coman, Buhacianu. Antrenor: Danut Mândrila. Au mai intrat: Nutescu, Cainari si Rauta.

Gloria Buzau: A. Preda – Raduca, C. Marcu, M. Voicu, Bota, Koprindzhiyski, M. Serban, C. Tatu, R. Gheorghe, Fl. Radu, Cojanu. Antrenor: Constantin Stan.

 Ilie Supernat, presedintele Bucovinei: “Am iesit cu capul sus

 Presedintele clubului Bucovina Pojorata, Ilie Supernat, considera ca “alb-albastrii” nu s-au facut de rusine in Liga a II-a, la finalul unui sezon in care Cainari si compania au reusit doua victorii de rasunet in fotbalul romanesc, Rapid Bucuresti si Farul Constanta plecand invinse de la poalele Giumalaului. “Unii jucatori s-au crezut deja in vacanta. Echipa fiind retrogradata de doua etape, unii au intrat putin mai timorati in prima repriza, dar, in a doua, au intrat mai motivati si asta s-a vazut pe tabela. Eu spun ca nu ne-am facut de rusine. Sunt orase sau judete fara echipe in Liga a II-a. Noi am incercat, am facut tot ce am putut si eu zic ca am iesit cu capul sus. Mergem la nivelul urmator sau cine stie ce se va intampla in continuare. Ne vom pune la masa sa vedem ce putem face pentru sezonul urmator. La noi, bugetul a fost limitat si am mers mai departe cu ceea ce aveam. Vom face o analiza pentru a vedea unde mergem la inceputul lunii iulie. Vom vedea ce se intampla in Liga 2, ce decizii se vor lua. Oricum, Federatia a zis ca doua serii nu vor mai fi”, a declarat Ilie Supernat.

 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Pojorâta – Gloria Buzău: 8-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*