Bucovina Pojorâta – ACS Berceni: 1-0

Cainari - Bucovina Pojorata - ASA Targu Mures

ACS Bucovina Pojorâta a bifat prima victorie de la startul sezonului de primăvară, după ce s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa celor de la ACS Berceni, în etapa a II-a din play-out.

Presată de situaţia disperată din clasament, formaţia de la poalele Giumalăului a început în forţă partida de sâmbătă, iar prima ocazie a venit în minutul 8, când Jugaru l-a lăsat mască pe portarul Stoian cu un şut de la 20 de metri la care mingea a lovit încheietura barelor. Minutul 32 avea să aducă şi unicul gol al întâlnirii. Căinari a driblat trei adversari în careu ilfovenilor, a fost faultat clar de Al. Radu, centralul Florin Mazilu a acordat “galben” şi penalty, iar mijlocaşul de buzunar al Bucovinei a înscris cu fentă de pe punctul cu var de la 11 metri. Duelul a continuat, iar în minutul 41, Al. Radu a văzut al doilea cartonaş galben pentru o intrare din spate asupra aceluiaşi Căinari.

Trupa antrenată de Dănuţ Mândrilă, Bogdan Grosu şi Mihăiţă Szekely îşi putea dubla avantajul în minutul 75, dar centralul sătmărean a închis ochii la un henţ clar comis de un ilfovean în interiorul careului. Cu un avantaj minim pe tabelă, gazdele au trăit periculos finalul, când Pop a reţinut cu noroc mingea la o ocazie mare a celor din Berceni. Pe contraatac, Pojorâta putea scăpa de emoţii în minutel de prelungire, dar Juncănariu şi Stănescu au irosit oportunităţile avute. Bucovina – ACS Berceni s-a terminat 1-1, iar gruparea de la poalele Giumalăului îşi păstrează speranţelor de salvare de la retrogradare.

Bucovina Pojorâta: Pop – D. Cristescu, Răuţă, Jarda, Acostăchioaie – Buhăcianu, Jugaru, V. Stănescu, Căinari – M. Coman, Al. Marin. Antrenori: Dănuţ Mândrilă, Bogdan Grosu şi Mihăiţă Szekely. Au mai intrat: Juncănariu, Nuţescu şi Ţârţărău.

ACS Berceni: R. Stoian – E. Nicu, Cioranu, Fâşie, A. Radu, Al. Radu, M. Neagu, A. Pătraşcu, Pădureţu, Cr. Cristea, Ettien. Antrenor: Marian Rada. Au mai intrat: Paulinho şi C. Mihai.

“Am întâlnit un adversar experimentat, în faţa căruia nu s-a cunoscut faptul că am jucat mai bine de o repriză cu un om în plus pe teren. E o victorie importantă pentru noi şi sperăm să continuăm pe aceiaşi linie, mai ales că programul meciurilor din play-out ne favorizează. Trebuie să legăm acest rezultat cu o victorie la Piatra Neamţ”, a declarat antrenorul secund al Bucovinei Pojorâta, Mihăiţă Szekely.

Rezultatele etapei a II-a din play-out:

Bucovina Pojorâta – ACS Berceni 1-0
Ceahlăul Piatra Neamţ – Rapid Suceava 0-2
CS Baloteşti – Gloria Buzău 2-0

Programul etapei a III-a din play-out:

ACS Berceni – CS Baloteşti
Gloria Buzău – Rapid Suceava
Ceahlăul Piatra Neamţ – Bucovina Pojorâta

La finalul play-out-ului, primele două clasate vor rămâne în Liga a II-a, ocupanta locului 3 va disputa un baraj pentru salvarea de la retrogradare cu ocupanta locul 3 din play-out-ul seriei de vest, în vreme ce ultimele trei clasate vor retrograda direct în eşalonul trei.

Clasament play-out Liga a 2-a sezonul 2015-2016

LOCECHIPAMVEÎGMGP+/-PCT
1CS Baloteşti106311981132
2ACS Berceni105142112930
3Gloria Buzău105141719-229
4RAPID SUCEAVA105232116528
5Ceahlaul Piatra Neamt100010030-300

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Pojorâta – ACS Berceni: 1-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*