Bucovina – Năvodari: 10-11

CSM Bucovina a inregistrat prima infrangere de la startul actualului sezon al Diviziei Nationale de rugby, dupa ce a pierdut sambata, pe terenul Unirea, scor 10-11, in fata celor de la CS Navodari, intr-un meci contand pentru etapa a III-a.

Dobrogenii au deschis scorul printr-un eseu netransformat, dar trupa antrenata de Constantin Vlad a replicat prompt si a preluat conducerea cu 7-5 in urma unui eseu de penalizare transformat de pe con de catre Brateanu. Pana la pauza, oaspetii au trecut din nou in avantaj printr-o lovitura de pedeapsa si au dus scorul la 11-7 in favoarea lor in repriza secunda. Formatia suceveana s-a apropiat apoi la un singur punct de adversari, iar pe final a avut sansa victoriei, insa a ratat o lovitura de pedeapsa de la aproximativ 22 de metri. CS Navodari s-a impus la limita, scor 11-10, sucevenii trebuind sa se multumeasca doar cu bonusul defensiv.

Rezultatele etapei a III-a:
RC Barlad – Politehnica Iasi 8-24
CSM Bucovina – CS Navodari 10-11
CSU Arad – RCM Galati 16-14
Stiinta Petrosani a stat.

Clasament: 1. Politehnica Iasi 9p, 2. CSM Bucovina Suceava 9p, 3. RC Barlad 9p, 4. CS Stiinta Petrosani 6p, 5. CSU Arad 5p, 6. CS Navodari 5p, 7. RCM Galati 0p.

In meciul urmator, programat duminica, 27 aprilie, CSM Bucovina va avea parte de o deplasare infernala, urmand sa evolueze pe terenul celor de la Politehnica Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina – Năvodari: 10-11"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*