Bucovina, în turneu la Braşov

Cluburile locale Bucovina Scheia si FC Rememeber Campulung Moldovenesc vor participa, in aceasta saptamana, la un puternic turneu international de fotbal pentru copii. Intitulata “Brasov Indoor Cup 2011”, competitia se adreseaza copiilor nascuti intre anii 2000-2004 si va aduna la start peste 100 de echipe din intreaga tara, printre care si cateva cluburi cu traditie precum Steaua Bucuresti, Poli Timisoara, Petrolul Ploiesti, Gloria Bistrita, FC Brasov, Poli Iasi, FC Vaslui sau Academia “Gheorghe Hagi”.

Bucovina Scheia s-a prezentat la aceasta competitie cu trei echipe, doua grupe de 2000 si grupa de 2001, nimeni alta decat castigatoarea ultimei editii a Cupei “Mos Craciun” la aceasta categorie de varsta.

In urma tragerii la sorti, in intrecerea copiilor nascuti in 2000, Bucovina I Scheia va evolua in cadrul grupei C, alaturi de formatiile LPS Banatul Timisoara, Sageata Tecuci si CSM Ploiesti, meciurile urmand sa aiba loc astazi si maine, in sala Sporturilor din Brasov. In acelasi timp, Bucovina II Scheia va evolua la Tarlungeni, intr-o grupa F din care mai fac parte Petrolul Ploiesti, Academia “Gheorghe Hagi” si echipa gazda Unirea.

In schimb, pe tabloul turneului destinat copiilor nascuti in 2001, echipa celor de la Bucovina Scheia va juca, astazi, la Sacele, intr-o grupa H din care mai parte CSS Targoviste, Stiinta Focsani si Petrolul Ploiesti.

Ne-am deplasat la acest turneu cu o delegatie compusa din 30 de copii. Chiar daca nu am mai jucat pana acum in compania unor formatii precum cele din Timisoara sau cea de la Academia lui Hagi, ne dorim sa depasim faza grupelor cu macar una dintre cele trei echipe”, a declarat presedintele celor de la Bucovina Scheia, Mihai Strugariu, care a precizat ca delegatia “galben-verzilor” si-a stabilit tabara la Sacele, acolo unde sunt gazduiti la o pensiune care apartine fostului fundas al Forestei, Mircea Minescu.

FC Rememeber Campulung Moldovenesc s-a prezentat la cupa de la Brasov doar cu grupa de 2002, medaliata cu bronz a ultimei editii a Cupei Mos Craciun. In urma tragerii la sorti, gruparea de la poalele Raraului va evolua in cadrul grupei C, alaturi de formatiile FC Benta Brasov, CSM Ploiesti si LPS Piatra Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina, în turneu la Braşov"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*