Bucovina, în plină pregătire

Csm Bucovina Suceava a intrat de astazi in cea de-a treia saptamana de antrenamente. Pana acum, antrenorul Constantin Vlad a pus accentul pe reacomodarea jucatorilor la efort si pe imbunatatirea jocului cu balonul, prioritara pentru echipa suceveana fiind momentan prima etapa din cadrul Campionatului National de rugby in 7, programata sa se desfasoare pe data de 28 iulie, la Petrosani.

In ultimele zile am lucrat mai mult cu mingea, tocmai pentru a pregati cat mai bine turneul de rugby in 7 de la Petrosani. Vom ramane in continuare sa ne antrenam in localitate si sper ca in aceasta saptamana sa putem efectua si un meci amical in compania juniorilor de la Css Gura Humorului”, a declarat antrenorul Constantin Vlad. Tehnicianul sucevean intentioneaza sa-si completeze lotul cu cativa jucatori care si-au incheiat junioratul la Siromex Baia Mare, precum cativa componenti ai vicecampioanei nationale under 18, Css Gura Humorului. In schimb, echipa locala este pe care sa-l piarda pe Ionut Flutur (foto), care intentioneaza sa se dedice unei cariere in arbitraj.

Dupa turneul din valea Jiului, echipa suceveana isi va relua si meciurile din cadrul Diviziei Nationale, acolo unde, in ultimele doua etape ale sezonului regulat va infrunta formatiile Stejarul Buzau (5 august – deplasare) si Cso Pantelimon Bucuresti (11 august – acasa). Dupa disputarea primelor opt runde din actuala stagiune, Csm Bucovina Suceava ocupa ultimul loc in clasament, fara niciun punct pana acum.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *