Bucovina – Luceafărul: 0-2

Bucovina Radauti a pierdut, cu scorul de 0-2, amicalul sustinut ieri, pe terenul din Fratautii Noi, in fata celor de la Luceafarul Mihai Eminescu. Campioana judetului Botosani si-a asigurat victoria in repriza secunda, prin golurile marcate de Oniciuc si Suiu, dupa doua greseli a defensivei radautene. De partea cealalta, trupa lui Daniel Stoica si-a trecut in cont cea mai mare ocazie la 0-1, cand Zaremba a ratat un penalty. Asta dupa alte trei sanse clare de gol irosite de Popescu si Agbleta.

Bucovina Radauti: Butnariu – A. Ciurla, Hrimiuc, Agheorghiesei, C. Ciurla, Popescu, Zaremba, Pasaila, Mihailovici, Negrut, Botusan. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcurs au mai intrat: Bujdei, Agbleta, Apetrei, Mlesnita, Alupei si Sfarnaciuc.

Sabie, Barbu si Ilisoi au fost invoiti la jocul de ieri. Radautenii au renuntat la transferul lui Appiah din cauza unor probleme legate de actele jucatorului ghanez.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. Da cu siguranta o sa faca o.figura frumoasa daca o iau pe unde apuca si numai de la formati de astea de liga 4 …vai de capu lor asa antrenor asa conducere asa jucatori cu unele excepti cum ar fi zaremba si agbleta si mai vreo doi..salutati retrogradarea baieti..ciuca batailor in liga 3..

  2. astia care arbitreaza acum amicale sunt platiti anticipat pt.meciurile ‘tari’.spagarul de la bucovina radauti vrea vice la suceava.a tinut cu stilul lui daicu si va pierde.sper ca dl anton sa si faca o echipa buna. daoin ciapa masii .la munca cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *