Bucovina este în Liga a III-a!

Fotbalul sucevean are o noua echipa pe harta Ligii a 3-a. Bucovina Fratautii Noi a reusit sa promoveze in esalonul trei, dupa ce s-a impus in aceasta dupa-amiaza, cu scorul de 3-1, in fata formatiei bistritene CS Prosomes Feldru, intr-un meci de baraj desfasurat pe stadionul din Porumbeni – judetul Harghita.

Echipa suceveana s-a instalat in jumatatea adversa inca din debutul meciului, iar Apostol a tras primul semnal de alarma la poarta bistriteana in minutul 5, cand a trimis mingea in bara dintr-o lovitura libera de la 25 de metri. Startul perfect avut de trupa lui Manuel Costache avea sa se concretizeze pe tabela de marcaj in minutul 10, cand Hutanu a deschis scorul dupa ce a finalizat imparabil cu capul o centrare venita din corner. Bucovina se putea desprinde la jumatatea primei reprize, dar executia lui Ionesi a nimerit din nou bara portii aparate de Sîngeorzan. De partea cealalta, ardelenii si-au incercat tirul prin Mandrean, dar goalkeeperul Prutean a fost la post si a retinut balonul in doi timpi. Formatia suceveana si-a dublat avatajul in minutul 43, cand Stoian a luat o actiune pe cont propriu in banda dreapta, a trecut cu usurinta de un adversar si a punctat cu un sut in diagonala din careu pentru 2-0 la pauza.

Ionesi si compania au avut parte de un inceput excelent si in repriza secunda, astfel ca, la cinci minute de la reluarea jocului, Bucovina Fratautii Noi si-a majorat avantajul la trei lungimi, dupa ce Pasaila a profitat de o greseala a mijlocasilor bistriteni, a plecat fulgerator pe contraatac si a dus scorul la 3-0 cu o executie din interiorul careului. Desi in ultima jumatate de ora jocul a trenat la mijlocul terenului, trupa antrenata de Lucian Burlacu si-a trecut in cont o ultima ocazie in minutul 72, cand acelasi Ionesi a sutat din nou in bara portii adverse. Gruparea ardeleana avea sa-si salveze onoarea in minutele de prelungire ale intalnirii, cand nou-intratul Lari a redus tardiv din diferenta dupa o pasa in adancime venita de la Mandrean. Scor final 3-1 si Bucovina Fratautii Noi ajunge in premiera pe tabloul Ligii a 3-a.

Bucovina Fratautii Noi: Prutean – Hutanu, Ungureanu, Tatar, Ilisoi – Doroftei, Pasaila, Zaremba, Stoian – Ionesi, Apostol. Antrenor: Lucian Burlacu. Au mai intrat: Plesca, Enea, Buraciuc si Hremanciuc.

Prosomesul Feldru: F. Sangeorzan – Celsie, Balan, Iusan, Mândrean, Clapa, Tomoioaga, Albut, Cosneac, Fodor, Horga. Antrenor: Sergiu Mândrean. Au mai intrat: Lari, Morozan, Seserman si A. Sângeorzan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *