Bucovina- Dinamo: 18-47

Echipa locala de rugby intalneste in acest moment pe stadionul Unirea, Dinamo Bucuresti, in prima etapa a editiei 2010 a Diviziei Nationale. Ramai pe GazetaSV.ro pentru a afla deznodamanantul partidei.

Oaspetii si-au luat un avantaj confortabil inca din primele 10 minute, reusind doua eseuri transformate pe partea stanga. Sucevenii nu au renuntat la lupta si au presat cainii in propria jumatate de teren timp de un sfert de ora. Dupa doua lovituri de pedeapsa ratate de Conache, CSM Bucovina a redus din handicap dupa un mol rulant finalizat de Stefanita Rusu. Cu 10 minute inainte de finalul primei reprize, Flutur a reusit un drop-gol ducand astfel scorul la 8-14. Oaspetii au mai reusit sa inscrie un eseu la ultima faza din prima repriza, scorul la pauza fiind 8-19.

Imediat dupa pauza, Dinamo a dus scorul la 8-26, iar sucevenii au reusit un eseu, netransformat insa. In minutul 20 al reprizei secunde, scorul este 18-33.

Dinamo duce scorul la 18-40.

Cu 6 minute inainte de final, Dinamo se distanteaza la 29 de puncte, scor 18-47

Lipsa unui cantonament isi spune cuvantul, iar sucevenii sunt presati in ultimele secvente ale jocului de Dinamo.

Fluier final. CSM Bucovina pierde primul meci din noul sezon cu scorul de 18-47. In urmatoarea etapa, sucevenii joaca in fieful campioanei din Baia Mare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina- Dinamo: 18-47"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*