Bucovina, debut cu Panciu

Emotii mari la Radauti, acolo unde, maine, Bucovina debuteaza in Liga a 3-a. In prima etapa, formatia manageriata de Manuel Costache va primi la orele 18.00, pe stadionul Municipal, vizita gruparii Young Stars Panciu, nimeni alta decat ocupanta locului 7 in clasamentul precedentei editii de campionat.

Avem emotii destul de mari la debut, dar in acelasi timp suntem increzatori ca vom face un meci bun contra celor de la Panciu si vom castiga primele trei puncte in noul sezon”, a declarat managerul Manuel Costache, care a precizat ca Bucovina si-a propus sa evite retrogradarea la prima experienta in Liga 3-a, dar nu oricum, ci printr-o clasare intre locurile 8-10 in clasamentul final al seriei intai.

Bucovina Radauti abordeaza noul sezon cu un lot de jucatori a carui medie de varsta sare putin peste 21 de ani si care este format din: Valentin Prutean, Victor Bujdei si Marius Galan – portari, Bogdan Hutanu, Razvan Breniuc, Vasile Vitu, Ionut Dutica, Flavius Gucianu, Marius Pasaila, Tudor Zaremba, Ionel Stoian, Sebastian Avramia, Gheorghita Sabie, Iulian Ionesi, Marius Apostol, Alexandru Viu, Catalin Tatar, Ciprian Tudose, Marius Romaniuc, Razvan Plesca, Sergiu Amariei si Narcis Alexandru – jucatori de camp.

Lucian Burlacu se confrunta cu o singura problema in lot inaintea meciului cu Young Stars Panciu, cea a capitanului Iulian Ionesi, care este incert dupa ce saptamanile trecute a fost bolnav de meningita.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina, debut cu Panciu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*