Ciocanestiul a ratat promovarea

Bucovina Ciocanesti a ratat promovarea in Liga a III-a, dupa ce a fost invinsa sambata, pe stadionul din Vatra Dornei, la loviturile de departajare, de formatia Inter Dorohoi, in mansa secunda a barajului. Dupa remiza nula inregistrata in meciul tur de la Dorohoi, cele doua formatii au luat totul de la zero, iar prima ocazie a fost consemnata in contul campioanei judetului Suceava, Varlan trimitand mingea in bara cu o lovitura de cap in minutul 8. Pe fondul dominarii teritoriale, echipa condusa de Relu Buliga a avut alte doua ocazii de a deschide scorul pe finalul primei reprize, dar Balan a ratat de fiecare data, astfel ca tabela de marcaj a ramas neschimbata pana la pauza.

In debutul reprizei secunde, gazdele au trecut din pe langa gol la o lovitura libera de la 35 de metri executata in forta de capitanul Ivan si la care portarul Satco a respins mingea in bara. Prima mare ocazie a dorohoienilor a venit abia in minutul 62, cand Mandache a nimerit bara dupa un corner executat de Netbai. Ciocanestiul a trimis mingea in plasa in minutul 85, dar centralul muresean Andrei Florin a anulat golul pentru un fault in atac si cele doua formatii intrau in prelungiri. Pe fondul caderii fizice a jucatorilor ambelor echipe, cele 30 de minute suplimentare nu au consemnat vreo ocazie clara de gol, astfel ca soarta promovarii in Liga a III-a avea sa se decida la penaltyuri.

Bucuvina a executat prima si a deschis scorul prin Irimia, iar apoi Puianu s-a opus la executia lui Mandache. Cea de-a doua serie de lovituri nu a adus modificari pe tabela: Ivan a sutat peste poarta, iar acelasi Puianu a deviat mingea in bara la executia lui Jitareanu. A urmat cea de-a treia serie, in care Bucovina a ratat din nou, de aceasta data prin Tivodar, iar Inter Dorohoi a reusit egalarea prin Negrut. In penultima serie de lovituri de departajare, ambele formatii au inscris prin Gherine, respectiv Timofte, astfel ca s-a ajuns la ultima serie, in care gazdele au ratat prin Lazar, iar Dorohoiul a inscris prin Iosif Netbai, reusind promovarea in Liga a III-a cu scorul general de 3-2.

Bucovina Ciocanesti: Puianu – Coca, A. Razlog, Iuga, Piticari, Tivodar, R. Ivan, Lazar, Balan, Varlan, Irimia. A mai intrat Gherine.

Inter Dorohoi: Satco – Chiorescu, Aghiorghiesei, D. Lungu, Timofte, M. Alexandru, Noroc, Negrut, Iosif Netbai, Costas, Moisa.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. din nou se vede ca sportul sucevean cel putin la fotbal e mult mai slab decat al celor de la botosani…o echipa.in prima liga,una in liga 2 si una in liga 3..la.noi doua in liga 2 si una in liga 3 care se pare ca se va prapadi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *