Bucovina – Buzău: 20-19

Echipa locala de rugby a bifat astazi prima victorie in actuala editie a Diviziei Nationale. CSM Bucovina s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 20-19 in fata formatiei Stejarul Buzau, intr-un meci care a contat pentru ultima etapa a sezonului.

Sucevenii au inceput partida in forta si au condus cu scorul de 8-0, printr-un eseu realizat de Lupei si o lovitura de pedeapsa transformata de Ionut Flutur. Oaspetii au marcat un eseu, pe care l-au si transformat, astfel ca formatia antrenata de Constantin Vlad a intrat la pauza cu un avans minim, scor 8-7. CSM Bucovina avea sa se distanteze in repriza secunda la 13 puncte, gratie eseurilor reusite de Pascari si Bursuc, ultimul transformat de Ionut Flutur. Oaspetii au dat senzatia ca pot intoarce soarta partidei, dar nu au reusit decat sa se apropie la un singur punct. Scor final 20-19, iar CSM Bucovina bifeaza prima victorie in campionat.

“Este o victorie meritata. Am controlat jocul de la un capat la celalalt si puteam castiga fara emotii. Am fost superiori la pachetul de inaintare, insa au aparut probleme la linia de treisferturi. Pe fondul unei usoare relaxari, adversarii au revenit in joc, dar este bine ca ne-am trezit la timp”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina – Buzău: 20-19"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*