Bronz la Cupa Mondială

Andrei Chipreanov a reusit o noua performanta deosebita in skandebergul mondial. Sportivul legitimat la clubul Bucovina Skandenberg Radauti a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondiala pentru profesionisti – Nemiroff Cup, intrecere gazduita la inceputul lunii noiembrie de Hotel Intercontinental din Varsovia.

Chipreanov a urcat pe ultima treapta a podiumului la categoria 86 de kilograme – bratul stang, in timp ce la bratul drept s-a clasat pe locul 4. In conditiile in care a urcat in categorie, de la 70 la 86 de kilograme, medalia cucerita de radauteanul Chipreanov reprezinta cea mai buna performanta inregistrata de skandenbergul romanesc in concursurile de seniori din acest an, alaturi de bronzul cucerit de Stefan Tamas.

Multumim celor care s-au implicat in sustinerea lui Andrei Chipreanov, mai exact firmei Iosimar, doctorului stomatolog Bogdan Halus si avocatului Traian Andronachi. Acest rezultat ne demonstreaza ca, la nivelul judetului Suceava, s-ar putea forma un club care sa domine autoritar skandenbergul romanesc si care sa aduca rezultate exceptionale si de afara”, a declarat managerul Dan Vatra.

Pe langa recenta medalie de bronz obtinuta la Varsovia, radauteanul Chipreanov mai are in palmares un titlu de vicecampion european, obtinut in anul 2009, precum si un titlu de vicecampion mondial, cucerit in anul 2010. Andrei Chipreanov este si antrenor la “Bucovina Skandenberg Radauti” club care, in anul 2012, a obtinut primul loc in tara la skandenberg, avand un palmares de 16 medalii, obtinut cu 17 participanti.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *