Bronz la CN de cadeți

CSM Florconstruct Suceava s-a intors cu o medalie de bronz de la Campionatul National de Cadeti. Nicu Bodnar a ocupat ultima treapta a podiumului, la prima participare intr-un concurs de asemenea nivel.

In perioada 2-7 octombrie, la Calarasi, a avut loc Campionatul National de Cadeti, competitie care a reunit la start 124 de boxeri de la toate cluburile din tara. De la clubul CSM Florconstruct Suceava s-a remarcat tanarul Nicu Bodnar, care la debutul sau la un Campionat national a urcat pe treapta a III-a a podiumului. Acesta a fost stopat din drumul catre argint de un sportiv din Bucuresti, in fata caruia a pierdut la puncte.

“Sunt multumit de evolutia sportivului meu, tinand cont ca e la prima participare la un campionat national, emotiile fiind mari si greu de stapanit. Noi vom continua cu mai multe meciuri de pregatire, iar experienta isi va spune cuvantul. In continuare ne pregatim pentru competitiile care vor urma. Tin sa multumesc Consiliului Local pentru sprijinul acordat si nu in ultimul rand conducerii CSM Suceava pentru aportul dat in procesul de pregatire”, a declarat antrenorul Doru Iftime.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bronz la CN de cadeți"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*