Putna, stagiu în Franţa

Ocupanta locului secund în Liga a 4-a, Bradul Putna, va efectua un stagiu de pregatire cum nu visează nici măcar Rapid Suceava. Trupa lui Ciprian Creţan se va antrena în perioada 22 februarie – 2 martie în Franta, timp în care va juca şi două meciuri amicale.

Bradul Putna va începe pregătirile pentru sezonul de primăvară pe 15 februarie. Singurul jucător care a părăsit echipa în această iarnă este Ovidiu Bosancu, plecat la muncă în Anglia. În locul acestuia, antrenorul Ciprian Creţan este foarte aproape să aducă un jucător care a evoluat în Liga a 2-a, însă a evitat să îi dea numele. După o săptămână în care se vor reacomoda la efort, componenţii grupării Bradul Putna vor pleca într-un stagiu de pregătire în localitatea franceză Montmorillon.

„Acest lucru a fost posibil datorită înfrăţirii dintre comuna Putna şi oraşul francez Montmorillon, prietenii noştri de acolo suportând toate cheltuielile. Dorim ca această deplasare să fie şi un cadou binemeritat pentru cei care evoluează la echipa noastră, băieţi care vor fi găzduiţi de familii de francezi”, a anunţat antrenorul Ciprian Creţan.

Pe parcursul şederii în Franţa, Tomescu şi colegii săi vor avea condiţii excelente de pregătire. Clubul gazdă, Union Etoile Sportive Montmorillonnaise, a fost fondat în anul 1923 şi are în palmares două sezoane petrecute în a doua ligă franceză.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Putna, stagiu în Franţa"

  1. daca si bradul putna poate aduce un jucator din liga 2 atunci ma intreb ce conducere are rapid suceava de nu aduce nici un jucator mai bun fata de ce are rapidul la ora actuala ? ! ? ! cu trupa asta rapidul nu are nici o sansa mai ales ca se aude tot mai des ca nu se vor mai juca meciurile din play-off si play-out ! nu ai antrenor nu ai echipa si cheltui niste bani aiurea daca nu aduci jucatori !

  2. SAVA CAPITAN!

  3. luati-l pe fundasul Tepes de la ceahlaul piatra neamt ! e liber si rapidul are nevoie de fundasi ! prin plecarea lui Balan si F.Plamda am ramas descoperiti in aparare !

  4. Bravo conducerii echipei BRADUL PUTNA.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*