Bradul, mai departe în Cupă

Bradul Putna a inceput sezonul in fata propriilor suporteri in compania echipei Flacara Vicovu de Jos intr-un meci de Cupa Romaniei. A fost un moment prielnic ca suporterii sa vada si noile achizitii ale favoritilor. Sub dominarea gazdelor, Flacara riposteaza prin cateva contraatacuri, la capatul unei astfel de actiuni reusind deschiderea scorului pe o greseala de marcaj a apararii Bradului. Scor cu care se incheie si prima repriza. Egalarea, in ciuda multor ocazii ale gazdelor, are loc abia in minutul 70.

Cirdei executa bine un corner si Georgescu inscrie cu o lovitura plasata de cap. Cinci minute mai tarziu, o actiune frumoasa pe partea stanga se finalizeaza cu o centrare a lui Balici reluata in plasa de Martinescu. Dupa alte doua minute acelasi Martinescu executa impecabil o lovitura libera de la aproximativ 25 metri lateral stanga si scorul devine 3-1. In minutul 82, Buraciuc ia o actiune pe cont propriu si dupa ce insira in careu trei adversari se opreste cu mingea in plasa. Un meci incheiat cu un rezultat just, dar care a aratat cateva deficiente in inchegarea relatiilor de joc in tabara putnenilor.

Bradul Putna a jucat in formula: Pascal, Tugui, Biru, Schipor, Turliuc, Buraciuc, Cirdei, Georgescu, Balici, Martinescu, Coroama. Pe parcurs au mai intrat: Carcea si Simota. Antrenor: Ciprian Cretan.

Foto: Sportul Putnean

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bradul, mai departe în Cupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*