Un sucevean la Europene

Ignorat complet de Primărie şi de Clubul Sportiv Municipal, boxul sucevean supravieţuieşte şi, în plus, înregistrează performanţe. Sebastian Alucăi, sportiv pregătit de Anducu Vornicu la CSM Suceava, va reprezenta România la Campionatul European pentru cadeţi.

Sucevenii Sebastian Alucăi, la 41,5 kilograme, şi Florin Murariu, la 72 de kilograme, au participat zilele trecute la o selecţie pentru lotul naţional al României. Primul a impresionat asistenţa, după ce a reuşit să învingă mai mulţi campioni naţionali. Graţie prestaţiei avute, pugilistul sucevean a fost convocat în delegaţia României care va participa la Campionatul European pentru cadeţi. Competiţia va avea loc în perioada 29 iunie – 5 iulie în Ungaria. Antrenorul Anducu Vornicu s-a declarat încântat de performanţa sportivului său, obţinută în condiţii extrem de grele.

“Am muncit mult şi acum se văd roadele. Sper ca odată cu această performanţa să-şi îndrepte cineva atenţia spre noi. Am mers la Bucureşti pe banii mei şi ne-au mai ajutat doi oameni deosebiţi: Răzvan Florea şi George Turtureanu. Ultimul m-a sprijinit necondiţionat, chiar dacă nici nu mă cunoştea”, a spus Anducu Vornicu.

La sfârşitul săptămânii trecute, patru sportivi de la secţia de box a clubului CSM Suceava au participat la “Cupa Ceahlăul”, un turneu de tradiţie desfăşurat la Piatra Neamţ. Este vorba despre Sebastian Alucăi, Florin Murariu, Adrian Botuşan şi Ionuţ Nechita. Performerii delegaţiei sucevene au fost Alucăi si Murariu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *