Boxerii suceveni au câștigat trei medalii la Dracula Open 2024

Noul sezon din boxul românesc a debutat cu turneul internațional “Dracula Open 2024”. Competiția s-a desfășurat, în perioada 12-19 februarie, în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești și a reunit sportivi din 26 de țări. Delegația României a câștigat 10 medalii de aur, 9 de argint și 44 de bronz. Printre performerii turneului din Prahova s-au numărat și trei suceveni.

Campioni naționali de cadeți în 2023, Constantin Vodă și Șerban Stoica, sportivi antrenați de Andu Vornicu la CSM Suceava, au luat bronzul la categoria 46 kilograme și, respectiv, 48 kilograme.

“Turneu internațional cu 26 țări participante. Este foarte greu să concurezi împotriva unor sportivi din Azerbaidjan, Uzbekistan etc, care au toate condițiile necesare pentru a face performanta. Noi am ajuns la acest turneu cu ajutorul unui prieten..Deci..fără cuvinte. Am reușit clasarea pe podium totuși. Sunt mândru de voi Constantin Voda și Serban Stoica! Forța Suceava”, a transmis antrenorul Andu Vornicu pe pagina de Facebook.

Vicecampioana națională de junioare Marina Apetroae, sportivă antrenată de Vasile Nistor la ACS Șomuz Fălticeni, a câștigat medalia de bronz la categoria 57 kilograme.

Exit mobile version