Botoşănenii sunt precauţi

Chiar dacă FC Botoşani este favorită certă în meciul de sâmbătă cu Rapid Suceava, conducătorii clubului din judeţul vecin îşi atenţionează jucătorii. Preşedintele executiv Cornel Şfaiţer este de părere că sucevenii pot să producă o surpriză la Botoşani.

Considerată una dintre principalele candidate la promovarea în Liga I, FC Botoşani debutează la sfârşitul acestei săptămâni în campionat, după ce în prima etapă a stat. Preşedintele executiv al botoşănenilor, Cornel Şfaiţer, a profitat de acest lucru pentru a urmări la lucru Rapidul. Prezent pe “Areni” la meciul cu Delta Tulcea, acesta a rămas cu o impresie plăcuta faţă de jocul “ceferiştilor”. Oficialul botoşănean le-a cerut jucătorilor săi să trateze cu maximă seriozitate confruntarea de sâmbătă pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

„Suceava nu a jucat rău. La 3-2 a avut şansa de a egala, având o ratare monumentală din cinci metri. Cred că dacă nu ar fi avut trac la debut, ar fi reuşit să scoată un egal”, a declarat Cornel Şfaiţer pentru Monitorul de Botoşani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Botoşănenii sunt precauţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*