Bonus atractiv pentru locul 5

Obiectivul intern fixat de clubul Universitatea pentru acest sezon are si o latura financiara. Astfel, daca va reusi sa termine actuala editie de campionat pe locul 5, echipa locala de handbal si-ar rotunji bugetul cu 8.000 de euro din drepturile de televizare.

Federatia Romana de Handbal a anuntat la sedinta cu conducatorii de cluburi de la Brasov ca fiecare echipa angrenata în Liga Nationala va primi la finalul actualului sezon, câte 3.000 de euro, din drepturile de televizare ale meciurilor. Campioanele României la handbal feminin si masculin vor fi recompensate cu bonusuri de câte 20.000 de euro, din drepturile de televizare ale meciurilor, sume cuprinse între 5.000 si 15.000 de euro urmând a reveni si echipelor de pe locurile 2-5 din Ligile Nationale.

Echipele care se vor clasa la final pe primele cinci locuri, calificante în cupele europene, vor avea parte si de un bonus. Astfel, campioana va fi recompensata de Federatia Romana de Handbal cu 20.000 de euro, vicecampioana cu 15.000 de euro, echipa de pe locul trei cu 10.000 de euro, iar cele de pe locurile patru si cinci, cu câte 5.000 de euro.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *