Bolo, pe cai mari cu Unirea

Rapid Suceava intalneste cea mai in forma echipa din prima serie a Ligii a II-a, Unirea Slobozia. Ialomitenii au la activ o serie impresionata de sapte meciuri consecutive fara infrangere, dintre care ultimele patru castigate italieneste, cu scorul de 1-0, iar sambata vin pe Areni cu intentia declarata de a obtine un nou rezultat pozitiv, anunta antrenorul secund al Unirii, suceveanul Mugur Bolohan.

Venim sa ne jucam sansa la Suceava. Suntem intr-o perioada fasta, ne-am pregatit in mod profesionist, iar rezultatele nu au incetat sa apara”, a spus Bolohan. Fostul component al Cetatii nu se asteapta la suprize din partea lui Marin Barbu in ceea ce priveste formula de start a “ceferistilor” si compatimeste actuala situatia in care se afla fotbalul sucevean, macinat de probleme financiare si reprezentat de echipe care se schimba pe Areni de la un mandat electoral la altul.

Actuala echipa a Suceava are un antrenor care stie meserie si practica un fotbal ok, dovada ca a scos rezultatele bune cu echipele din fruntea clasamentului. Ca fost jucator imi pare rau de orice echipa a Sucevei care este in dificultate. Acolo au fost mereu probleme financiare, Parca nu se mai termina. Este pacat pentru un oras asa mare”, a spus Bolohan. Actualul antrenor secund al Unirii Slobozia a facut o remarca si despre Dorin Semeghin, fostul sau coleg de echipa de la Dinamo. “Semeghin joaca si inca o face bine. A dat o centrare de gol la meciul tur. Pacat ca s-a cumintit tarziu. Daca o facea mai devreme, cu singuranta avea o cariera mult mai importanta”, considera „Bolo”.

Delegatia formatiei ialomitene este asteptata sa ajunga la Suceava maine seara si se confrunta cu o singura absenta, cea a mijlocasului Macare, care este suspendat.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Bolo, pe cai mari cu Unirea"

  1. daca i-a placut lu semeghin sticlutele cu vin

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*