Bogdaproste! Dar raman pe maine… :))

Am facut prima faza de readaptare la efort, am trecut si la faza de joc, iar saptamana aceasta avem programat controlul medical. Deocamdata jucam intre noi, pentru ca nu avem alti adversari la dispozitie. Ne pregatim ca sa ajungem la o forma sportiva cat mai bun si sa nu stam prea mult prin al doilea esalon.

Ca antrenor, dar si jucator am incercat intotdeauna sa ma adaptez situatiilor nou-create. O sa strangem randurile si o sa incercam sa ne descurcam cu cat avem. Multumim primariei si pentru aceasta suma. Am inteles ca banii s-au dat pe criteriul performantei sportive, iar anul trecut noi nu prea am avut performante. Alte sporturi au prioritate pentru ca au avut rezultate, iar noi stam la rand.

Sigur ca acesti bani nu sunt suficienti pentru promovare. Daca stam sa ne gandim, aceasta suma se epuizeaza doar cu arbitrajul si transportul. Poate vor mai veni bani de la Consiliul Judetean, de la CSM Suceava, sau din sectorul privat. Eu intotdeauna am fost optimist, merg inainte si, asa cum am spus, incerc sa ma adaptez situatiilor nou-create.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bogdaproste! Dar raman pe maine… :))"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*