Bogdan Tudoreanu, prezent la Fair Play

Tudoreanu

Antrenorul echipei de fotbal Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu, este invitatul de astăzi al emisiunii “Fair-Play”, difuzată cu începere de la ora 17:00 pe postul local de televiziune Intermedia TV şi LIVE pe www.intermediatv.ro. Cei care vor să-i adreseze o pot face în direct la numărul de telefon 0230523011 sau prin intermediul siteului GazetaSV.ro.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Bogdan Tudoreanu, prezent la Fair Play"

  1. Intrebarea: De ce a fost introdus Onciu la meciul cu Rapid, avand in vedere ca nici macar n-a fost rezerva la meciurile anterioare celui din Giulesti, si se aude ca nici n-a ajuns pe la stadion????

  2. Intrebare:de ce ti se spune „antrenor”?!?

  3. buna seara!va rog sa l intrebati pe domnul antrenor…ce parere are despre hentul lui enciu din meciul cu rapid???si despre faptul ca tot acelasi jucator in loc sa i de a pasa lui golofca aflat singur in careu a preferat sa suteze aiurea peste poarta….va rog transmiteti aceasta intrebare..multumesc!!

  4. De ce nu l-ati introdus pe APOSTOL?? L-ati introdus pe Onciu care s-a antrenat doar o saptamana??? APOSTOL care a jucat foarte bine la mijloc de fiecare data, a si castigat meciul cu Galati!!!

  5. De ce nu joaca Placinta nici un minut? Enciu Negru am vazut ce pot ! Niste trompete de atacant! Ce explicatii a dat Enciu in legatura cu 11 comis la RAPID?

  6. Rapid cfr Suceava e implicata cumva in valul de meciuri strategice din liga 2? Va asteptati sa fiti anchetat pentru asa ceva?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*