Bănăţenii, hotărâţi să câştige

Echipa locală de handbal nu mai sperie pe nimeni. Adversara de sâmbătă a Universităţii, Politehnica Timiţoara, nu concepe să piardă puncte în faţa grupării sucevene.

Bănăţenii au reuşit să învingă în urmă cu două etape, pe teren propriu, vicecampioana HC Odorhei. Pentru Politehnica Timişoara a urmat apoi o înfrângere pe terenul grupării Dinamo Călăraşi, rezultat care a coborât formaţia lui Nedeljko Vuckovic pe locul 10 în clasamentul Ligii Naţionale, cu şase puncte. Oficialii bănăţeni şi-au propus să îşi dubleze zestrea de puncte până la finalul turului, iar un prim pas în acest sens este victoria contra Universităţii.

„Dacă vom avea 12 puncte la finalul turului sunt mulţumit. Putem aduna aceste puncte până la jumătatea campionatului, iar din retur cred că vom obţine mai multe. Până atunci însă este obligatorie victoria cu Suceava de sâmbătă. Până la finalul campionatului trebuie să câştigăm toate jocurile de acasă şi să mai aducem de afară două puncte“, a anunţat antrenorul Politehnicii, Nedeljko Vuckovic, citat de portalul www.tion.ro.

Odată cu meciul din Banat, Leonard Bibirig va reveni în funcţia de antrenor principal al Universităţii. Demisia înaintată de Stelian Bursuc după meciul cu Ştiinţa Bacău a fost acceptată de conducerea clubului. Tehnicianul nemţean ar putea totuşi să însoţească delegaţia suceveana în deplasarea la Timişoara.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *