Blănari, campion naţional

Sportivii suceveni s-au intors cu trei medalii de la Campionatele Nationale de lupte greco-romane pentru cadeti, competitie desfasurata la finalul saptamanii trecute in Sala Polivalenta din Iasi, in prezenta a aproximativ 170 de luptatori.

Performerul delegatiei a fost Daniel Blanari, sportivul legitimat la CSM Suceava reusind sa devina campion national la categoria 76 de kilograme. Cu medalia de argint la gat a iesit de pe saltea Sebastian Perepeliuc, luptatorul pregatit la LPS de catre antrenorul Valerica Gherasim ocupand locul secund la categoria 85 de kilograme. Cea de-a treia medalie a fost adusa de Teodor Horatau, sportivul antrenat de Andrei Bolohan cucerind bronzul la categoria 54 de kilograme.

In alte trei randuri, sucevenii au fost aproape de podium, ocupand locul 5 prin Sebastian Strejac (54 kilograme), Andrei Rusu (58 kilograme) si Adrian Agache (69 de kilograme), ultimul fiind privat de o medalie din cauza unei erori de arbitraj.

Suntem multumiti de rezultate. A fost un concurs foarte puternic, cu cate 16 sportivi la fiecare categorie de greutate. La niciuna insa nu se stia campionul national dinaintea concursului. Puteam obtine mai mult, dar trebuie sa tinem cont ca Rusu si Agache sunt inca juniori III„, a declarat antrenorul Valerica Gherasim. De mentionat ca, din delegatia suceveana, care a numarat 14 sportivi, au mai facut parte antrenorii Daniel Ciubotaru si Andrei Bolohan.

Exit mobile version